Vesti
Sport

Delije u poseti opštini Gračanica

Navijači Crvene Zvezde obišli su opštinu Gračanica gde su gradonačelniku Branimiru Stojanoviću uručili poklone.
Delije u poseti opštini Gračanica
Branimir Stojanović prima poklon "Delija" (Foto KIM)

Navijači grupe “Delije Gračanica” uručili su gradonačelniku Stojanoviću šal Crvene zvezde, majicu sa natpisom “Gračanica čeka titulu” i zastavu iz Barija iz 1991. godine kada je Crvena zvezda osvojila Kup evropskih šampiona.
 
“Došli smo na ideju ako Zvezda osvoji titulu proslavu organizujemo ovde u Gračanici i da celo rukovodstvo fudbalskog kluba zajedno sa Draganom Džajićem budu gosti Opštine. Plan je da tog dana Zvezda odigra i fudbalsku utakmicu sa FK Gračanica, ” rekao je navijač Miroslav Ilić.

Gradonačelnik Stojanović zahvalio se navijačima Crvene zvezde na poklonima. On je dodao da će opština nastaviti saradnju i podržati njihove dalje aktivnosti.

“Gračanica će raširenih ruku dočekati Crvenu zvezdu, kao i sve ljude koji budu došli. Siguran sam da će to biti jedan fenomenalan događaj, mi so spremni za toDrago mi je da u planovima našeg velikog kluba i ovih mladih ljudi postoji Gračanica, koja će tog dana biti centar srpskog sporta,” kazao je gradonačelnik Stojanović.

Stojanović je na kraju rekao da će opština podržati svaki projekat koji ima za cilj promociju sporta.Ostale vesti

Čast i zadovoljstvo je igrati u ŽFK Behar iz Vitomirice
Ženski fudbalski klub Behar u Vitomirici osnovan je prošle godine i do sada ima dvadesetak učlanjenih devojčica. Motivaciju da započnu ovu neobičnu priču, u uglavnom patrijahalnom društvu, su prema rečima trenera i igrača dobili kroz sportske seminare koje su godinama pohađali.
  • 16.06.2022
Kup u Vrnjačkoj Banji: Šest zlata za KK
Šest zlatnih medalja osvojili su takmičari Karate kluba "Zvečan" na danas održanom internacionalnom karate kupu "Vrnjačka Banja Open 2022".
  • 12.06.2022
Goraždevac: Šahovski turnir posle dve decenije
Proteklog vikenda je u Goraždevcu održan šahovski turnir, prvi posle 20 godina.
  • 06.06.2022
Zlato za FK Rudar na turniru u Novom Pazaru
Fudbaleri mitrovičkog Rudara rođeni 2008. godine, šampioni su turnira koji je održan u Novom Pazaru ovog vikenda.
  • 05.06.2022
’’Memorijalna šetnja’’ u čast Slavku Čebašeku
Ustanova za sport, omladinu i specijalizovane usluge i asocijacija “Sport za sve” u Kosovskoj Mitrovici organizuju danas “Memorijalnu šetnju u znak sećanja na Alojza Slavka Čebašeka.
  • 29.05.2022
Jokić i Dončić u prvoj petorci NBA lige
Među pet najboljih igrača NBA lige ove sezone su čak tri igrača iz Evrope. U najboljoj petorci lige su Nikola Jokić, Luka Dončić, Janis Adetokunbo, kao i dva Amerikanca, Devin Buker i Džejson Tejtum.
  • 25.05.2022