Vesti
Sport

Banja Luka: Veterani Gračanice ponovo prvi

Veterani fudbalskog kluba Gračanica osvojili su prvo mesto na turniru u Banja Luci koji već desetu godinu organizuje Odbor za pomoć Srbima na Kosovu i veterani FK Vrbas iz Banja Luke.
Banja Luka: Veterani Gračanice ponovo prvi
FK Gračanica (Foto OG)

Osim fudbalskog kluba Gračanica, učestvovali su u FK Trepča iz Mitrovice, FK Mokra Gora iz Zubinog Potoka i FK Vrbas iz Banja Luke.

Fudbaliri Gračanice su u polufinalu savladali FK Trepča iz Mitrovice, a u finalu veterane Vrbasa iz Banja Luke.

Pobedu na turniru u Banja Luci fudbalerima je čestitao gradonačelnik Srđan Popović.

"Čestitam veteranima Gračanice na osvojenom prvom mestu i svim ekipama koje su učestvovale na turniru na fer i korektnoj borbi. Danas je pobedilo druženje i neraskidiva veza između Republike Srpske i našeg naroda na Kosovu“, rekao je Popović.

Predsednik Odbora za pomoć Srbima na Kosovu Milorad Arlov čestitao je pobednicima turnira poželeo puno uspeha u daljim sportskim aktivnostima.Ostale vesti

Šta je istina o kandidatima za mesto fudbalskog selektora Kosova
Klupa trenera reprezentacije Kosova ostala je upražnjena od srede kada je Fudbalski savez Kosova odlučio da smeni švajcarskog trenera Bernarda Šalanda zbog loših rezultata. Mediji na Kosovu i u regionu spekulišu mnogim imenima, od kojih su neka vrlo zvučna.
  • 15.10.2021
Zurabi Datunašvili prvak sveta u rvanju

Reprezentativac Srbije u rvanju Zurabi Datunašvili novi je svetski prvak u rvanju grčko-rimsko stilom u kategoriji do 87 kilograma.

  • 10.10.2021
Kosovska reprezentacija na Svetskom prvenstvu u boksu u Beogradu
Bokseri sa Kosova učestvovaće na Svetskom prvenstvu koje se održava u "Štark areni" u Beogradu, od 24. oktobra do 4. novembra, javlja Kljan Kosova.
  • 10.10.2021
Mitrovički karatisti osvojili dve bronzane medalje na takmičenju u Beogradu
Omladinski karate klub "Kosovska Mitrovica", okitio se sa dve bronzane medalje na takmičenju "Trofej Srbije - beogradski pobednik".
  • 10.10.2021
Gračanica: Sport spaja ljude
Na terenima sportskog kompleksa "Dragan Džajić" u toku je prvi međunarodni teniski turnir u okviru drugog multietničkog teniskog kampa koji je krajem jula počeo u Gračanici.
  • 02.10.2021
Otvoren kosovski Nacionalni džudo centar
U Peći je otvoren kosovski Nacionalni džudo centar posvećen džudo klubu "Ipon" koji je iznedrio najuspešnije kosovske džudiste poput Majljinde Keljmendi, Nore Đakove, Ljaure Kuke, Distrije Krasnići i drugih.
  • 28.09.2021