Živić i O’Konel o investicijama i oporavku poljoprivrednog sektora

Ministarka poljoprivrede, šumarstva i ruralnog razvoja Dijana Živić sastala se sa ambasadorom Velike Britanije na Kosovu Rorijem O’Konelom sa kojim je razgovarala o dosadašnjim procesima za oporavak poljoprivrednog sektora, navodi se u saopštenju MPŠRR.

Podeli ovaj članak sa:
 • Rori O`Konel i Dijana Živić (Foto MPŠRR)

Kako se navodi u saopštenju ovog ministarstva, ministarka Živić se zahvalila ambasadoru O’Konelu na podršci koju je Velika Britanija “dosledno pružala Kosovu za razvoj različitih sektora, uključujući i poljoprivredu”.

Takođe je obavestila ambasadora o investicijama koje planiraju da pokrenu u ovom sektoru u okviru “Programa za poljoprivredu i ruralni razvoj ove godine”.

Ministarka je izrazila spremnost da dodatno produbi partnerstvo između MPŠRR i Ambasade Velike Britanije na Kosovu kako bi se dodatno ojačao poljoprivredni sektor, ističe se u saopštenju.

Ambasador Rori O’Konel je čestitao Živićevoj na novoimenovanoj funkciji i poželeo joj uspeh u radu na unapređenju poljoprivrednih projekata.

Ostale vesti

 • Živić na inauguraciji centra za sakupljanje lekovitog i aromatičnog bilja

  Živić na inauguraciji centra za sakupljanje lekovitog i aromatičnog bilja

  Ministarka poljoprivrede, šumarstva i ruralnog razvoja, Dijana Živić prisustvovala je danas inauguraciji centra za sakupljanje lekovitog i aromatičnog bilja – Biofruti u vlasništvu Zarije Malesi u Kačaniku. Inauguraciji su prisustvovali i direktorka USAID-a Lisa Magno, Colin Hiland zamenica šefa misije SAD na Kosovu i delegacija opštine Kačanik.

 • Hašim Tači i Ine Eriksen Soreide o Kosovu

  Hašim Tači i Ine Eriksen Soreide o Kosovu

  Predsednik Kosova Hašim Tači razgovarao je sa ministarkom spoljnih poslova Norveške Ine Eriksen Soreide o bilateralnoj saradnji, podršci Norveške Kosovu, kao i o miru i stabilnosti u regionu.

 • Petrović i Lajčak o dijalogu u Briselu

  Petrović i Lajčak o dijalogu u Briselu

  Predsednik Samostalne liberalne stranke Slobodan Petrović sastao sa sa ministrom spoljnih i evropskih poslova Slovačke i predsedavajućim OEBS-a Miroslavom Lajčakom. Jedna od tema razgovora bio je i dijalog Beograda i Prištine, saopšteno je iz ove stranke.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane