Vesti
Saopštenja

U Opštini Severna Mitrovica 100 radnih mesta

Opština Severna Mitrovica objavila je da će obezbediti sto radnih mesta, pre svega za mlade i porodične ljude.
U Opštini Severna Mitrovica 100 radnih mesta
Kosovska Mitrovica (Foto Helikim)

"Zahvaljujući velikim infrastrukturnim ulaganjima Кosovska Mitrovica je postala veliko gradilište, ali ekonomsko osnaživanje i zapošljavanje mladih predstavlja prioritet borbe za opstanak i ostanak našeg naroda u našem gradu", saopštio je predsednik Opštine Severna Mitrovica Goran Rakić.

Rakić je u pisanoj izjavi medijima naveo da se ova opština, pored očuvanja mira i bezbednosti, kao i borbe protiv pandemije, bori i za ekonomsko jačanje građana.

Detalji o procesu apliciranja, kako je objašnjeno, biće objavljeni naknadno.Ostale vesti

Kfor: Poljski vojnici spremni da pruže sigurno okruženje
Poljski vojni kontingent koji deluje u sastavu Kfor-a sprovodi širok spektar aktivnosti kako bi doprineo sigurnom okruženju regionu koji se prostire od Štrpca na jugu do Mitrovice na severu, navodi se u saopštenju Kfor-a.
  • 05.06.2020
Na Kosovo stiglo još medicinske pomoći od EU
Evropska unija je danas isporučila treću turu hitne pomoći vredne 5 miliona evra za sistem zdravstvene zaštite na Kosovu.
  • 05.06.2020
OG: IBCM obezbedio tri stipendije
Predstavnici Međunarodnog poslovnog koledža iz Mitrovice posetili su danas Opštinu Gračanica, gde su se sastali sa direktoricom obrazovanja Brankicom Ničić i predsednikom Omladinskog saveta Gračanica Dušanom Borisavljević, navodi se u saopštenju.
  • 03.06.2020
Đurić i Harčenko o novim merama Prištine i dijalogu
Direktor Кancelarije za Кosovo i Metohiju Marko Đurić sastao se danas sa ambasadorom Rusije Aleksandrom Bocan-Harčenkom. Đurić je još jednom potvrdio da je Srbija opredeljena za put dijaloga, navodi se u saopštenju.
  • 01.06.2020
Ombudsman: Razvoj dece od suštinske važnosti
Povodom Međunarodnog dana deteta, iz Kancelarije Ombudsmana poručuju da je "zdrav razvoj dece od suštinske važnosti za dobrobit svakog društva".
  • 01.06.2020
Opremanje prostorija predškolskog odeljenja u Vitini
Humanitarna organizacija “Kosovsko Pomoravlje” pokrenula je akciju opremanja prostorija za predškolsko odeljenje škole „Mladen Marković“ u Vitini.
  • 29.05.2020