U novoj godini pomoć za socijalno ugrožene

Osam socijalno ugroženih srpskih porodica sa Kosova, dobiće jednokratnu novčanu pomoć prikupljenu na humanitarnim koncertima koji su sredinom decembra organizovani u Šapcu, Loznici i Valjevu.

Podeli ovaj članak sa:
 • Kosovska Mitrovica (Foto Kim)

Novčanu pomoć od 113.000 dinara, porodicama će sutra u 12 sati u Kosovskoj Mitrovici, u zgradi Biroa Kancelarije za Kosovo i Metohiju, uručiti zamenik direktora te Кancelarije Željko Jović, predstavnici grada Loznice i narodni poslanik iz Šapca Boban Birmančević.

Po završetku uručenja pomoći, u 14 sati, biće organizovana poseta porodici Jelene Ignjetović u selu Sočanica.

Ostale vesti

 • Ubice Olivera Ivanovića su još na slobodi

  Ubice Olivera Ivanovića su još na slobodi

  Pre četrnaest meseci u Kosovskoj Mitrovici ubijen je lider Građanske inicijative SDP Oliver Ivanović,njegove ubice su još na slobodi. Iz Ivanovićeve partije SDP podsećaju na obavezu rasvetljavanja njegovog ubistva.

 • Program obeležavanja godišnjice martovskog pogroma

  Program obeležavanja godišnjice martovskog pogroma

  Povodom petnaest godina od Pogroma 17. marta 2004. u Gračanici će se održati niz programa posvećenih jednom od najvećih stradanja naroda, kulture i nasleđa. Događaj je sećanje na te događaje, ali i kreativni stvaralački odgovor umetnika koji svojim likovnim radovima obnavljaju uništeno kulturno blago.

 • Srpska lista: Petrović poslušnik albanskih partija

  Srpska lista: Petrović poslušnik albanskih partija

  Povodom pisma koje je predsednik SLS-a Slobodan Petrović uputio predsedniku (Srbije Aleksandru) Vučiću, oglasila se "podrobnijom analizom" Srpska lista navodeći, između ostalog, da je "njegova stranka plod prirodnog bluda zapadnih ambasada i Hašima Tačija".

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane