Vesti
Saopštenja

Tomić: ’’Lepo je videti Draganov osmeh’’

Direktor Kancelarije za pitanja zajednica pri uredu premijera, Ivan Tomić, posetio je za vaskršnje paznike Dragana Stanojevića iz Grnčara kome je pre nekoliko meseci preko Kancelarije omogućeno banjsko lečenje.
Tomić: ’’Lepo je videti Draganov osmeh’’
Ivan Tomić i Dragan Stanojević (Foto Kancelarija za zajednice)

Dragan je bolovao od karcinoma stopala i sada se uspešno oporavlja od operacije kojom je tumor uklonjen.

’’Divno je danas biti u Grnčaru na najradoniji hrišćanski praznik sa Stanojevićima i videti osmeh i optimizam u ovoj porodici. Svakako da je najgore prošlo, ali predstoji dosta borbe do Draganovog ozdravljenja”, kazao je Tomić.

Tomić je obećao da će Kancelarija za pitanje zajednica I dalje pružati podršku Draganu u njegovoj borbi za ozdravljenje.Ostale vesti

Kfor: Poljski vojnici spremni da pruže sigurno okruženje
Poljski vojni kontingent koji deluje u sastavu Kfor-a sprovodi širok spektar aktivnosti kako bi doprineo sigurnom okruženju regionu koji se prostire od Štrpca na jugu do Mitrovice na severu, navodi se u saopštenju Kfor-a.
  • 05.06.2020
Na Kosovo stiglo još medicinske pomoći od EU
Evropska unija je danas isporučila treću turu hitne pomoći vredne 5 miliona evra za sistem zdravstvene zaštite na Kosovu.
  • 05.06.2020
OG: IBCM obezbedio tri stipendije
Predstavnici Međunarodnog poslovnog koledža iz Mitrovice posetili su danas Opštinu Gračanica, gde su se sastali sa direktoricom obrazovanja Brankicom Ničić i predsednikom Omladinskog saveta Gračanica Dušanom Borisavljević, navodi se u saopštenju.
  • 03.06.2020
Đurić i Harčenko o novim merama Prištine i dijalogu
Direktor Кancelarije za Кosovo i Metohiju Marko Đurić sastao se danas sa ambasadorom Rusije Aleksandrom Bocan-Harčenkom. Đurić je još jednom potvrdio da je Srbija opredeljena za put dijaloga, navodi se u saopštenju.
  • 01.06.2020
Ombudsman: Razvoj dece od suštinske važnosti
Povodom Međunarodnog dana deteta, iz Kancelarije Ombudsmana poručuju da je "zdrav razvoj dece od suštinske važnosti za dobrobit svakog društva".
  • 01.06.2020
Opremanje prostorija predškolskog odeljenja u Vitini
Humanitarna organizacija “Kosovsko Pomoravlje” pokrenula je akciju opremanja prostorija za predškolsko odeljenje škole „Mladen Marković“ u Vitini.
  • 29.05.2020