Tači zakazao konstitutivnu sednicu za 24. decembar

Predsednik Kosova Hašim Tači zakazao je konstitutivnu sednicu Skupštine za 24. decembar, saopšteno je iz njegovog kabineta.

Podeli ovaj članak sa:
 • Ilustracija (Foto arhiva Kim)

“Predsednik Kosova Hašim Tači je u skladu sa zakonskim ovlašćenjima i uzimajući u obzir obaveštenje Centralne izborne komisije od 27. novembra, za overu konačnih rezultata prevremenih izbora za parlament Kosova, koje je Kancelarija predsednika primila 29. novembra, danas 11. decembra doneo odluku o sazivanju Prvog sastanka sedmog zakonodavnog tela Skupštine Kosova, koji će se održati 24. decembra“, navodi se u saopštenju.

Predsednik i Predsedništvo prethodnog saziva parlamenta, u skladu sa važećim zakonodavstvom na snazi, pripremaju nacrt dnevnog reda za konstitutivnu sednicu nove Skupštine Kosova.

Ostale vesti

 • Živićeva na konferencijama o poljoprivredi u Berlinu

  Živićeva na konferencijama o poljoprivredi u Berlinu

  Ministarka poljoprivrede, šumarstva i ruralnog razvoja Dijana Živić učestvovala je u Berlinu na 12. Konferenciji ministara poljoprivrede u okviru Globalnog foruma za hranu i poljoprivredu (GFFA), koji ove godine okuplja preko 70 ministara poljoprivrede iz celog sveta kao i visoke predstavnike međunarodnih organizacija.

 • Petrović u Berlinu sa savetnikom Angele Merkel

  Petrović u Berlinu sa savetnikom Angele Merkel

  Predsednik Samostalne liberalne stranke Slobodan Petrović, koji boravi u Berlinu, sastao se sa Matijasom Lutenbergom, glavnim spoljnopolitičkim savetnikom nemačke kancelarke Angele Merkel, saopšteno je iz ove stranke.   

 • Živić na konferenciji u okviru Međunarodne “Zelene nedelje”

  Živić na konferenciji u okviru Međunarodne “Zelene nedelje”

  Ministarka poljoprivrede, šumarstva i ruralnog razvoja u tehničkoj vladi Dijana Živić u okviru 85. Međunarodne “Zelene nedelje” učestvovala je na međunarodnoj ministarskoj konferenciji “Budućnost globalne proizvodnje svinjskog mesa pod pretnjom afričke svinjske groznice” u Berlinu na poziv Evropskog komesara za zdravlje i bezbednost hrane Stele Kyriakides, navodi se u saopštenju.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane