Tači i Haradinaj danas u Prištini sa Klintonom

Predsednik Kosova Hašim Tači i premijer Ramuš Haradinaj sastaće se danas u Prištini sa bivšim predsednikom SAD-a Bilom Klintonom.

Podeli ovaj članak sa:
 • Ramuš Haradinaj i Hašim Tači (Foto EPA/Valdrin Xhemaj)

Klinton boravi u Prištini povodom obeležavanja 20. godišnjice od ulaska NATO snaga na Kosovo.

Bivši američki predsednik će se najpre sastati sa kosovskim predsednikom Hašimom Tačijem, a nakon toga i sa premijerom Ramušom Haradinajem.

Klinton će sutra, zajedno sa bivšom državnom sekretarkom SAD-a Medlin Olbrajt, prisustvovati obeležavanju 20. godišnjice od ulaska NATO snaga na Kosovo.

Oni će se tom prilikom obratiti građanima.

Ostale vesti

 • Petrović u Berlinu sa savetnikom Angele Merkel

  Petrović u Berlinu sa savetnikom Angele Merkel

  Predsednik Samostalne liberalne stranke Slobodan Petrović, koji boravi u Berlinu, sastao se sa Matijasom Lutenbergom, glavnim spoljnopolitičkim savetnikom nemačke kancelarke Angele Merkel, saopšteno je iz ove stranke.   

 • Živić na konferenciji u okviru Međunarodne “Zelene nedelje”

  Živić na konferenciji u okviru Međunarodne “Zelene nedelje”

  Ministarka poljoprivrede, šumarstva i ruralnog razvoja u tehničkoj vladi Dijana Živić u okviru 85. Međunarodne “Zelene nedelje” učestvovala je na međunarodnoj ministarskoj konferenciji “Budućnost globalne proizvodnje svinjskog mesa pod pretnjom afričke svinjske groznice” u Berlinu na poziv Evropskog komesara za zdravlje i bezbednost hrane Stele Kyriakides, navodi se u saopštenju.

 • Tači i Borel o evropskom putu Kosova

  Tači i Borel o evropskom putu Kosova

  Predsednik Kosova Hašim Tači razgovorao je danas sa Žozepom Borelom visokim predstavnikom EU za spoljnu politiku i bezbednost. Teme razgovara bile su aktuelna politička situacija i evropski put Kosova, saopšteno je iz kabineta predsednika Kosova.

 • Petrović sa Kosnetom o situaciji na Kosovu

  Petrović sa Kosnetom o situaciji na Kosovu

  Predsednik Samostalne liberalne stranke Slobodan Petrović sastao se danas sa ambasadorom SAD na Kosovu, Filipom Kosnetom. Tema razgovara bila je aktuelna situacija na Kosovu, navodi se u saopštenju.

 • Sastanak Kfora i eksperata civilno-vojne saradnje

  Sastanak Kfora i eksperata civilno-vojne saradnje

  U štabu Kfora održan je sastanak eksperata civilno-vojne saradnje (CIMIC) internacionalnih snaga koje predvodi NATO. “Razvoj i bezbednost su dva lica iste medalje”, istakao je komandant Kfora general-major Mikele Risi.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane