SZS sa KiM osuđuje napade na Radu Trajković

Inicijativni odbor Saveza za Srbiju sa KiM najoštrije osuđuje napade na predsednicu Evropskog pokreta Srba sa KiM Radu Trajković. U saopštenju dostavljenom javnosti navodi se da je u pitanju “prljava kampanja”.

Podeli ovaj članak sa:
  • Nenad Radosavljević (Foto arhiva Kim)

“Povodom najnovijih, neosnovanih napada na predsednicu Evropskog poreta Srba sa Кosova i Metohije“Radu Trajković, upućenih od strane Marka Đurića i Кancelarije za КiM kao i predsednika Srbije Aleksandra Vučića, inicijativni odbor SZS za Кosovo i Metohiju najoštrije osuđuje prljavu kampanju koju prema patrioti i velikom borcu za srpske interese i opstanak Srba na nedeljivom КiM sprovode oni koji su poslednjih godina čineći pogrešno ili ne čineći ništa ugrozili naš opstanak, a suverenitet i teritorijalni integritet Republike Srbije suprotno Ustavu doveli u pitanje”, stoji u saopštenju SZS za Kosovo i Metohiju.

Navodi se da “oni isti koji su crtali metu na Oliveru Ivanoviću sada se služe istim modelom, jer nisu zaustavljeni”, te da se to isto čine sa Radom Trajković.

“Zahtevamo da nadležni organi izvrše bezbednosnu procenu i u skladu sa time obezbede sigurnost i slobodno kretanje za Radu Trajković i njenu porodicu”, zaključuje se u saopštenju.

 

Ostale vesti

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane