Srpska lista: Cvetković nema šta da ponudi građanima

Povodom navoda kandidata za gradonačelnika opštine Parteš ispred GI "Narodna sloga" N. Cvetkovića da se u ovoj opštini "i dalje kupuju glasovi", izborni štab Srpske liste oglasio se saopštenjem u kome navode da su dešavanja u opštini "proizvod kriminalnog delovanja pojedinaca iz različitih sfera".

Podeli ovaj članak sa:
  • Parteš (Foto arhiva Kim)

Cvetković je ranije tokom dana za RTV Kim rekao da je "izborni proces narušen zbog kupovine glasova" i da je to "dovelo do ponavljanja izbora (u Partešu), ali (da) se glasovi kupuju i dalje".

Iz izbornog štaba Srpske liste za opštinu Parteš negiraju Cvetkovićeve reči i ponavljaju "da je Srpska lista u opštini Parteš ubedljivo dobila izbore 22. oktobra 2017, a da je sve ostalo posledica laži i manipulacija Cvetkovića".

"Očigledno je da Cvetković nema šta da ponudi građanima u našoj opštini, osim mržnje prema Srpskoj listi i Srbiji. Nije prvi put da on svojim manipulacijama pokušava da svoj izborni poraz pretvori u nešto drugo. Prvi put, 2013. godine, rušeći i paleći kutije na biračkim mestima, a sada, 2017, služeći se lažima i manipulacijama. On, uz pomoć i podršku Prištine, ponovo svim silama radi na tome da se stvore tenzije i sukobi", navodi se u saopštenju Srpske liste dostavljenom našoj redakciji.

"Ovom prilikom moramo da naglasimo da je našim sinovima i kćerima potrebna sigurnost i bolja budućnost, a ne pretnje, ucene i siledžijstvo. Zbog toga su nedavno, kao reakciju na kandidaturu Cvetkovića, svoje proteste izrazila i ženska udruženja i nevladine organizacije koje se bave pitanjima žena. Njega nije kandidovao naš narod, njega su kandidovali oni koji rade protiv jedinstva Srba i oni koji žele na odgovornim pozicijama ljude sa kojima bi lakše manipulisali srpskim interesima", dodaje se u saopštenju Srpske liste, uz poruku da će se "19. novembra ponovo reći ’ne’ ljudima poput Cvetkovića" i da će "pobeda kandidata Srpske liste biti pobeda srpskog naroda".


Ostale vesti

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane