Vesti
Saopštenja

"Srpska" izrazila saučešće zbog pada ruskog aviona

Predsednik Srpske liste Slavko Simić uputio je telegram saučešća šefu Ruske kancelarije u Prištini Andreju Lisivoju povodom tragičnog pada ruskog putničkog aviona.
Poslanici Srpske liste (Foto Kim)

“U ime Srpske liste, svih Srba sa Kosova i Metohije i u svoje lično ime  primite naše najdublje saučešće povodom tragičnog  pada Ruskog putničkog aviona u Egiptu, u centralnom Sinaju. Sudelujemo u velikoj tuzi ruskog naroda, naše misli su uz stanovnike Sankt Peterburga  odakle je i najveći  broj poginulih. Molimo Vas da naše najdublje saučešće prenesete i porodicama poginulih putnika,”navodi se u telegramu.Ostale vesti

Kancelarija za KiM: Rukometašima
Rukometašima Rukometnog kluba "Arilje" nije dopušteno danas da preko Jarinja uđu na teritoriju Kosova, gde su imali zakazanu utakmicu sa RK "Trepča" u Kosovskoj Mitrovici, saopštila je Kancelarija za KiM.
  • 28.02.2021
Kancelarija za KiM pozvala građane sa Kosova da se prijave za vakcinaciju
Kancelarija za Kosovo i Metohiju pozvala je građane sa Kosova da se prijave za vakcinaciju protiv virusa kovid-19.
  • 28.02.2021
Policija izrekla 783 novčane kazne zbog nepoštovanja mera

Kosovska policija saopštila je da tokom poslednja 24 sata izrekla 783 novčane kazne zbog nepoštovanja Zakona o borbi protiv koronavirusa.

  • 28.02.2021
Eparhija podržava najavu Vučića o pomoći Srbima na Kosovu
Eparhija raško-prizrenska pozdravlja inicijativu predsednika Srbije Aleksandra Vučiića o pomoći srpskom narodu na Kosovu.
  • 27.02.2021
Opština Gračanica od večeras u žutoj zoni
Ministarstvo zdravlja Kosova saopštilo je novu odluku o podeli opština po zonama prema broju zaraženih na 100.000 stanovnika. Opština Gračanica od večeras se nalazi u žutoj zoni.
  • 26.02.2021
Održana vežba Kfora
Misija Kfor-a koju predvodi Nato sprovela je letačku obuku, u kojoj je učestvovalo šest helikoptera iz kontingenata Hrvatske, Švajcarske i Sjedinjenih Američkih Država, ističe se u saopštenju Kfora.
  • 25.02.2021