Vesti
Saopštenja

SO Gračanica: Usvojen predlog liste dobitnika stanova

Na petoj redovnoj sednici SO Gračanica usvojen Predlog odluke o usvajanju liste dobitnika stanova na Padalištu i u Lapljem Selu.
SO Gračanica: Usvojen predlog liste dobitnika stanova
Sa sednice SO Gračanica (Foto OG)

Danas je oržana peta redovna sednica SO Gračanica, a najviše polemike među odbornicima izazvala je rasprava o usvajanju liste dobitnika stanova na Padalištu i u Lapljem Selu.

Predlog odluke obrazložio je zamenik gradonačelnika opštine Gračanica Nebojša Milovanović koji je kazao da je ceo proces oko dodele stanova tekao transparentno te da je odmah po završetku odluke komisije formirana lista dobitnika koja je objavljena na opštinskom sajtu.

Nakon toga, prema rečima Milovanovića, žalbena komisija zasedala je šest puta i razmatrala svaki slučaj pojedinačno.

Predlog odluke o usvajanju liste dobitnika stanova u Lapljem Selu i na Padalištu usvojen je većinom glasova.

Na sednici je između ostalog, bilo reči i o predlogu cenovnika i participacija za usluge Laboratorijsko - dijagnostičkog centra, na predlog direktora Odeljenja za zdravstvo, socijalnu i porodičnu zaštitu Ivice Micića.Ostale vesti

Kancelarija za KiM: Rukometašima
Rukometašima Rukometnog kluba "Arilje" nije dopušteno danas da preko Jarinja uđu na teritoriju Kosova, gde su imali zakazanu utakmicu sa RK "Trepča" u Kosovskoj Mitrovici, saopštila je Kancelarija za KiM.
  • 28.02.2021
Kancelarija za KiM pozvala građane sa Kosova da se prijave za vakcinaciju
Kancelarija za Kosovo i Metohiju pozvala je građane sa Kosova da se prijave za vakcinaciju protiv virusa kovid-19.
  • 28.02.2021
Policija izrekla 783 novčane kazne zbog nepoštovanja mera

Kosovska policija saopštila je da tokom poslednja 24 sata izrekla 783 novčane kazne zbog nepoštovanja Zakona o borbi protiv koronavirusa.

  • 28.02.2021
Eparhija podržava najavu Vučića o pomoći Srbima na Kosovu
Eparhija raško-prizrenska pozdravlja inicijativu predsednika Srbije Aleksandra Vučiića o pomoći srpskom narodu na Kosovu.
  • 27.02.2021
Opština Gračanica od večeras u žutoj zoni
Ministarstvo zdravlja Kosova saopštilo je novu odluku o podeli opština po zonama prema broju zaraženih na 100.000 stanovnika. Opština Gračanica od večeras se nalazi u žutoj zoni.
  • 26.02.2021
Održana vežba Kfora
Misija Kfor-a koju predvodi Nato sprovela je letačku obuku, u kojoj je učestvovalo šest helikoptera iz kontingenata Hrvatske, Švajcarske i Sjedinjenih Američkih Država, ističe se u saopštenju Kfora.
  • 25.02.2021