Vesti
Saopštenja

SLS u Sušici: Nezaposlenost najveći problem

Samostalna liberalna stranka nastavila je svoju kampanju za predstojeće lokalne izbore posetom Sušici. Meštane ovog sela muči visoka stopa nezaposlenosti, poručuju iz ove stranke.
SLS u Sušici: Nezaposlenost najveći problem
Aktivisti i kandidati za odbornike SLS-a (Foto SLS)

Kako se navodi u saopštenju SLS-a, aktivisti i kandidati za odbornike izložili su štand sa promotivnim materijalom i tom prilikom razgovarali sa meštanima o njihovim problemima.

"Kao i u ostalim mestima mlađe meštane Sušice brine velika nezaposlenost zbog čega veliki broj njih napušta svoje rodno mesto. Pored nezaposlenosti, takođe ih brinu neadekvatni uslovi za bavljenje sportskim aktivnostima, kao i nemogućnost korišćenja telekomunikacionih mreža. U razgovoru sa ostalim meštanima saznali smo da im najveći problem predstavlja javni prevoz, put do seoske crkve Sv. Dimitrija do koje se trenutno stiže zaobilaznim putem, dok najmlađi nemaju park u kome bi provodili vreme igrajući se sa svojim vršnjacima“, navodi se u saopštenju SLS-a.

Aktivisti i kandidati za odbornike Samostalne liberalne stranke će sutra svoj štand izložiti u Suvom Dolu, u centru sela, sa početkom 12:00h, i tom prilikom pričati sa meštanima Suvog Dola o njihovim problemima i načinu na kojem će pristupiti rešavanju istih.Ostale vesti

Eparhija podržava najavu Vučića o pomoći Srbima na Kosovu
Eparhija raško-prizrenska pozdravlja inicijativu predsednika Srbije Aleksandra Vučiića o pomoći srpskom narodu na Kosovu.
  • 27.02.2021
Opština Gračanica od večeras u žutoj zoni
Ministarstvo zdravlja Kosova saopštilo je novu odluku o podeli opština po zonama prema broju zaraženih na 100.000 stanovnika. Opština Gračanica od večeras se nalazi u žutoj zoni.
  • 26.02.2021
Održana vežba Kfora
Misija Kfor-a koju predvodi Nato sprovela je letačku obuku, u kojoj je učestvovalo šest helikoptera iz kontingenata Hrvatske, Švajcarske i Sjedinjenih Američkih Država, ističe se u saopštenju Kfora.
  • 25.02.2021
Kfor sutra održava rutinsku vežbu
Pripadnici Kfora će sutra, 25. februara širom Kosova održati rutinsku vežbu u kojoj će učestvovati više helikoptera, navodi se u saopštenju.
  • 24.02.2021
Računari za mlade žene iz RAE zajednice
UN Women i Britanska ambasada podelilu su laptopove mladim ženama i devojkama iz zajednica Roma, Aškalija i Egipćana, kako bi im olakšali učenje putem intereneta.
  • 23.02.2021
Srpska lista i Kancelarija za KiM: Tuča nema veze sa politikom

Iako su prvobitno osudili prebijanje osamnaestogodišnjeg Nikole Rašića, predstavnici Srpske liste i Kancelarije za Kosovo i Metohiju ubrzo su izdali nova saopštenja u kojima navode da Nenad Rašić i Aljbin Kurti ovaj događaj pokušavaju da zloupotrebe u političke svrhe.

  • 23.02.2021