SLS pokreće peticiju za organizovanje javnog prevoza

Odbornici Samostalne liberalne stranke u Skupštini opštine Gračanica danas su pokrenuli akciju priklupljanja potpisa za peticiju “Organizovanje javnog prevoza na teritoriji opštine Gračanica”.

Podeli ovaj članak sa:
 • Gračanica (Foto arhiva Kim)

Usled nedostatka organizovanog javnog prevoza, što je i jedna od najčešćih kritika i žalbi sugrađana. Odbornici Samostalne liberalne stranke u Skupštini opštine Gračanica su danas pokrenuli akciju prikupljanja potpisa za peticiju “Organizovanje javnog prevoza na teritoriji opštine Gračanica”.

“Ova inicijativa bazirana je na činjenici da ne postoji organizovani javni prevoz na teritoriji opštine koji bi omogućio i olakšao kretanje između 17 sela i Gračanice kao administravnog centra opštine“, navodi se u saopštenju Samostalne liberalne stranke.

Ističe se da bi postojanje organizovanog javnog prevoza umnogome poboljšalo uslove i kvalitet života stanovnika u svim sverama - lečenja, formalnog i neformalnog obrazovanja, zaštite životne sredine, većeg društvenog, sportskog i kulturnog angažovanja mladih ljudi.

Samostalna liberalna stranka poziva javnost da se priključi akciji i inicijativi koja je nastala na zahtev stanovnika opštine Gračanica “da se izuzmu politizovanje i rivalitet, te da zajedničkim snagam načinimo jedan korak napred u poboljšanju uslova života u Gračanici“ navodi se u saopštenju.

Ostale vesti

 • Predavanje o pčelarstvu

  Predavanje o pčelarstvu

  Udruženje pčelara Nukleus u saradnji sa odeljenjem za poljoprivredu opštine Gračanica će u nedelju 18. novembra u 13 sati u Domu kulture u Gračanici organizovati stručno predavanje na temu priprema pčela za zimovanje.

 • "BG i PR su se zalagali za sveobuhvatni sporazum"

  Šef Unmika Zahir Tanin rekao je tokom njegovog tromesečnog obraćanja Savetu bezbednosti UN-a u Njujorku da su se u proteklom periodu Beograd i Priština zalagali za sveobuhvatni dogovor, uključujući razmenu teritorija.

 • Jevtić i Štrahe: Probleme na Kosovu rešavati dijalogom

  Jevtić i Štrahe: Probleme na Kosovu rešavati dijalogom

  Potpredsednik kosovske Vlade i ministar za zajednice i povratak u ostavci Dalibor Jevtić sastao se u Beču sa vicekancelarom Austrije Hajncom Kristijanom Štraheom. Oni su se složili da sve probleme koji opterećuju dva naroda na Kosovu, srpski i albanski, treba rešavati isključivo dijalogom.

 • Poziv građanima na sastanak sa predstavnicima opštine

  Poziv građanima na sastanak sa predstavnicima opštine

  Opština Gračanica uz pomoć USAID projekta Lokalno efikasno upravljanje (LEGO), organizuje zajednički javni sastanak nevećinskih i većinskih zajednica u opštini, kako bi raspravljali o nivou angažovanosti građana i njihovom učešću u procesu donošenja odluka.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane