Vesti
Saopštenja

SLS optužuje G.I. Srpsku za bušenje guma

SLS saopštava da su netačne informacije da su članovi te stranke izbušili gume na automobilu kandidata G.I. Srpska za gradonačelnika Štrpca i na "još najmanje 15 automobila aktivista i predstavnika ove liste".
SLS optužuje G.I. Srpsku za bušenje guma
Štrpce (Foto arhiva KIM)

“Ono što je potpuna istina u vezi sa ovim događajem jeste da je aktivista G.I. Srpska Radojko Kecić organizovao i izvršio bušenje guma članovima GI Srska u Štrpcu kako bi pre početka glasanja izazvao tenzije a usled činjenice da se u Štrpcu zna koji kanidat je u prednosti”, kaže se u saoštenju SLS.

SLS osuđuje bušenje guma i ističe da je ovaj incident dokaz da GI Srpska nastavlja sa smišljenim provokacijama i izazivanjem tenzija.

“Pozivamo sve nadležne organe da u skladu sa zakonima spreče plan onih koji žele da izazovu incidente i na taj način umanje pobedu Bratislava Nikolića”, kaže se u saopštenju.Ostale vesti

Kancelarija za KiM: Rukometašima
Rukometašima Rukometnog kluba "Arilje" nije dopušteno danas da preko Jarinja uđu na teritoriju Kosova, gde su imali zakazanu utakmicu sa RK "Trepča" u Kosovskoj Mitrovici, saopštila je Kancelarija za KiM.
  • 28.02.2021
Kancelarija za KiM pozvala građane sa Kosova da se prijave za vakcinaciju
Kancelarija za Kosovo i Metohiju pozvala je građane sa Kosova da se prijave za vakcinaciju protiv virusa kovid-19.
  • 28.02.2021
Policija izrekla 783 novčane kazne zbog nepoštovanja mera

Kosovska policija saopštila je da tokom poslednja 24 sata izrekla 783 novčane kazne zbog nepoštovanja Zakona o borbi protiv koronavirusa.

  • 28.02.2021
Eparhija podržava najavu Vučića o pomoći Srbima na Kosovu
Eparhija raško-prizrenska pozdravlja inicijativu predsednika Srbije Aleksandra Vučiića o pomoći srpskom narodu na Kosovu.
  • 27.02.2021
Opština Gračanica od večeras u žutoj zoni
Ministarstvo zdravlja Kosova saopštilo je novu odluku o podeli opština po zonama prema broju zaraženih na 100.000 stanovnika. Opština Gračanica od večeras se nalazi u žutoj zoni.
  • 26.02.2021
Održana vežba Kfora
Misija Kfor-a koju predvodi Nato sprovela je letačku obuku, u kojoj je učestvovalo šest helikoptera iz kontingenata Hrvatske, Švajcarske i Sjedinjenih Američkih Država, ističe se u saopštenju Kfora.
  • 25.02.2021