SLS odbacuje tvrdnje o izbornoj prevari

Samostalna liberalna stranka (SLS) odbacila je tvrdnje Srpske liste da je učestvovala u izbornoj prevari. Oni su naveli da SLS nema nijednog posmatrača u Centru za brojanje glasova, te ističu da je manipulacija glasovima tamo nemoguća.

Podeli ovaj članak sa:
 • Slobodan Petrović (Foto SLS)

Iz SLS-a poručuju da Petrović nema potrebu da dokazuje tvrdnje “koliko zna o tome koliko Srba ima na Kosovu” i podseća ovu listu da je upravo iz te stranke proisteklo više od 50% trenutnih političkih lidera Srpske liste.

Srpska lista je u svom saopštenju u negativnom kontrekstu, sa nizom uvreda spomenula predsednika SLS-a Slobodana Petrovića i optužila ga je za prevaru u Centru za brojanje glasova putem pošte.

"Samostalna liberalna stranka ovim putem odbacuje svaku moguću insinuaciju koja je dovodi u pitanje sa bilo kakvom prevarom i manipulacijom izbornom voljom građana i od Srpske liste zahteva da se više bave argumentima, a manje političkim pokličima".

"Nama je jako žao što je Srpska lista svoju preuranjeno proglašenu ’pobedu nad pobedom’, ako se tako naziva prisila i tortura koju su poslednjih mesec dana sprovodili nad sopstvenim narodom, prinudjena ovim trikovima da umanjuje ili da svoj neuspeh i brzopletost opravdava na taj način", navodi se u saopštenju SLS-a.

Ostale vesti

 • Delegacija Srpske liste završila dvodnevnu posetu Berlinu

  Delegacija Srpske liste završila dvodnevnu posetu Berlinu

  U protekla dva dana delegacija, koju čine predsednik Srpske liste Goran Rakić, potpredsednik Dalibor Jevtić i član predsedništva Bratislav Nikolić, sastala se u Bundestagu sa više poslanika, da bi nakon toga u zgradi Кancelarke Nemačke razgovarali sa savetnikom Angele Merkel, Matiasom Lutenbergom, saopštila je Srpska lista.

 • Delegacija Srpske liste u dvodnevnoj poseti Berlinu

  Delegacija Srpske liste u dvodnevnoj poseti Berlinu

  Delegacija Srpske liste koju čine predsednik Goran Rakić, potpredsednik Dalibor Jevtić i član predsedništva Bratislav Nikolić doputovala je u Berlin gde će danas i sutra imati niz sastanaka u Bundestagu, Ministarstvu spoljnih poslova i Кancelariji kancelarke Angele Merkel, navodi se u saopštenju Srpske liste.

 • Tači: Kosovo spremno za sporazum sa Srbijom

  Tači: Kosovo spremno za sporazum sa Srbijom

  Kosovski predsednik Hašim Tači, nakon bilateralnog sastanka sa predsednikom Republike Francuske Emanuelom Makronom, rekao je da je Kosovo voljno i spremno za mirovni sporazum sa Srbijom, navodi se u saopštenju kabineta predsednika Kosova.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane