Vesti
Saopštenja

SLS nastavio kampanju u Badovcu

Aktivisti SLS-a i pojedini kandidati za odbornike nastavili su svoju kampanju posetom Badovcu. Oni su tom prilikom izložili štand sa promotivnim materijalom i razgovarali sa meštanima.
SLS nastavio kampanju u Badovcu
Ativisti i kandidati SLS-a za odbornike (Foto SLS)

Kako se navodi u saopštenju, SLS je u Badovcu promovisao stranku i kandidate za odbornike.

U razgovoru sa meštanima pokušali su da saznaju probleme sa kojima se meštani ovog sela
suočavaju, dodaje se u saopštenju.

"Omladina kao svoj najveći problem ističe nezaposlenost, što je ujedno i najveći problem svih mladih ljudi na ovim prostorima. U razgovoru sa starijim meštanima saznali smo da im najveći problem predstavlja javni prevoz kao i uslovi u kojima rade zdravstvene utanove. Tom prilikom odbornici i aktivisti podsetili su meštane Badovca da je Samostalna liberalna stranka kada je bila u mogućnosti da odlučuje započela izgradnju Zdravstvenog centra, ali da nažalost to drugi nisu prepoznali kao prioritet".

Aktivisti i kandidati za odbornike Samostalne liberalne stranke će sutra svoj štand izložiti u Sušici kod škole, sa početkom u 12:00 časova i tom prilikom pričati sa meštanima Sušice o njihovim problemima i načinu na kojem će pristupiti rešavanju problema.Ostale vesti

Kancelarija za KiM: Obijena crkva u Klokotu
"Pravoslavna Crkva Svetog Petra i Pavla u Кlokotu obijena je na Zadušnice, a lopovi su iz nje odneli novac i određeni mobilijar", navodi se u saopštenju Kancelarije za KiM.
  • 06.03.2021
Opština Gračanica u žutoj zoni

Ministarstvo zdravlja Kosova napravilo je novu kategorizaciju opština na osnovu broja novih slučajeva kovida-19 na 100.000 stanovnika. U vremenskom intervalu od sedam dana opština Gračanica će biti u takozvanoj žutoj zoni.

  • 05.03.2021
Zadušnice uz stroge mere
Zimske Zadušenice će sutra biti obeležene, ali u skladu sa propisanim pravilima i  merama zaštite od epidemije kovidom-19, poručuju je iz Kriznog štaba opštine Gračanica.
  • 05.03.2021
Osmani završila dvodnevnu posetu Švajcarskoj

Vršiteljka dužnosti predsednice Kosova Vjosa Osmani završila je dvodnevnu posetu Švajcarskoj, gde je boravila na poziv švajcarskog Parlamenta, saopšteno je iz Predsedništva.

  • 04.03.2021
Petković: Kurti najavljujući referendum ruši međunarodno pravo
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković, reagovao je saopštenjem na današnju izjavu lidera Pokreta Samoopredeljenje Aljbina Kurtija, da je za ujednjenje Kosova sa Albanijom potreban zakon o referendumu. Petković ističe da time Kurti ne ruši samo međunarodno pravo, već i svaku mogućnost stvaranja trajnog mira i stabilnosti na Zapadnom Balkanu.
  • 04.03.2021
Srpska lista se zahvalila biračima na podršci
"Nakon prebrojanih glasova na vanrednim parlamentarnim izborima zvanično je potvrđeno da je svih deset mandata u parlamentu u Prištini u rukama srpskog naroda, odnosno Srpske liste", saopšteno je iz ove stranke. 
  • 04.03.2021