SLS nastavio kampanju u Badovcu

Aktivisti SLS-a i pojedini kandidati za odbornike nastavili su svoju kampanju posetom Badovcu. Oni su tom prilikom izložili štand sa promotivnim materijalom i razgovarali sa meštanima.

Podeli ovaj članak sa:
 • Ativisti i kandidati SLS-a za odbornike (Foto SLS)

Kako se navodi u saopštenju, SLS je u Badovcu promovisao stranku i kandidate za odbornike.

U razgovoru sa meštanima pokušali su da saznaju probleme sa kojima se meštani ovog sela
suočavaju, dodaje se u saopštenju.

"Omladina kao svoj najveći problem ističe nezaposlenost, što je ujedno i najveći problem svih mladih ljudi na ovim prostorima. U razgovoru sa starijim meštanima saznali smo da im najveći problem predstavlja javni prevoz kao i uslovi u kojima rade zdravstvene utanove. Tom prilikom odbornici i aktivisti podsetili su meštane Badovca da je Samostalna liberalna stranka kada je bila u mogućnosti da odlučuje započela izgradnju Zdravstvenog centra, ali da nažalost to drugi nisu prepoznali kao prioritet".

Aktivisti i kandidati za odbornike Samostalne liberalne stranke će sutra svoj štand izložiti u Sušici kod škole, sa početkom u 12:00 časova i tom prilikom pričati sa meštanima Sušice o njihovim problemima i načinu na kojem će pristupiti rešavanju problema.

Ostale vesti

 • SLS najoštirije osuđuje napad na Petrovića

  SLS najoštirije osuđuje napad na Petrovića

  Fizički napada na predsednika SLS i poslanika u skupštini Kosova Slobodna Petrovića, izvršen je nakon tv emisije u kojoj je kritikovao rad bivšeg ministra poljoprivrede, Nenada Rikala i rad njegovog kabineta. Napad je izvršio član Srpske liste Milan Kostić u Prištini.

 • “Dalje ruke od Univerziteta”

  “Dalje ruke od Univerziteta”

  Reagujući na Nacrt zakona o visokom obrazovanju po kojem se predviđa da Univerzitet u Kosovskoj Mitrovici postane deo kososvskog Sistema, Marko Đurić je poručio -  “dalje ruke od našeg Univerziteta!”.

 • Ubice Olivera Ivanovića su još na slobodi

  Ubice Olivera Ivanovića su još na slobodi

  Pre četrnaest meseci u Kosovskoj Mitrovici ubijen je lider Građanske inicijative SDP Oliver Ivanović,njegove ubice su još na slobodi. Iz Ivanovićeve partije SDP podsećaju na obavezu rasvetljavanja njegovog ubistva.

 • Program obeležavanja godišnjice martovskog pogroma

  Program obeležavanja godišnjice martovskog pogroma

  Povodom petnaest godina od Pogroma 17. marta 2004. u Gračanici će se održati niz programa posvećenih jednom od najvećih stradanja naroda, kulture i nasleđa. Događaj je sećanje na te događaje, ali i kreativni stvaralački odgovor umetnika koji svojim likovnim radovima obnavljaju uništeno kulturno blago.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane