SLS najoštirije osuđuje napad na Petrovića

Fizički napada na predsednika SLS i poslanika u skupštini Kosova Slobodna Petrovića, izvršen je nakon tv emisije u kojoj je kritikovao rad bivšeg ministra poljoprivrede, Nenada Rikala i rad njegovog kabineta. Napad je izvršio član Srpske liste Milan Kostić u Prištini.

Podeli ovaj članak sa:
  • Priština (Foto Ljubiša Milovanović)

Samostalna liberalna stranka, najoštrije osuđuje napad na predsednika i smarta da ovaj napad nije slučajan, i da je ovo još jedan atak u nizu na predstavnike Samostalne liberalne stranke.

“Član Srpske liste Milan Кostić i savetnik bivšeg ministra Nenada Rikala najpre je psovkama, a kasnije i fizički nasrnuo na predsednika Samostalne liberalne stranke Slobodana Petrovića, nakon čega je na poziv Slobodana Petrovića reagovala Кosovska policija i privela napadača, Milana Кostića” navodi se u saopštenju SLS.

Predsednik SLS-a Slobodan Petrović pre samo par dana u otvorenom pismu predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, “upozorio na crtanje mete njemu i svim političkim neistomišljenicima Srpske Liste”, napominje se u saoštenju.

Samostalna liberalna stranka zahteva od policije da preduzmu zakonske mere i da se počinilac ovog kriminalnog dela izvede pred lice pravde, a od svih predstavnika srpske zajednice zahtevaju da konačno shvate ozbiljnost situacije kako se ovakve stvari ne bi ponavljale, dodaje se u saopštenju.

Ostale vesti

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane