SL danas predaje listu za vanredne izbore

Srpska lista danas će predati listu kandidata za vanredne parlamentarne izbore na Kosovu. Rok za podnošenje lista inače ističe u ponoć.

Podeli ovaj članak sa:
 • Goran Rakić (Foto Tanjug)

Odluka je doneta nakon konsultacija sa predsednikom Aleksandrom Vučićem i direktorom Kancelarije za Kosovo i Metohiju Markom Đurićem, ističe se u saopštenju.

Srpska će predati listu kandidata u 13 časova i 30 minuta, a nakon prijave u Centralnoj izbornoj komisiji novinarima će se obratiti predsednik Srpske liste Goran Rakić.

Ostale vesti

 • "Kršenje prava na slobodno izražavanje"

  Koalicija "Sloboda" saopštila je da je "prećeno Ivici Miliću iz Skulaneva da će ostati bez posla ukoliko do kraja dana ne potpiše izjavu da se povlači sa mesta člana Biračkog odbora u ime koalicije `Sloboda`".

 • Tači otputovao u SAD

  Tači otputovao u SAD

  Kosovski predsednik Hašim Tači, otputovao je u SAD, gde će prisustvovati prijemu koji povodom početka Generalne skupštine UN organizuje američki predsednik Donald Tramp.

 • KDI: Problemi u opštini Gračanica

  KDI: Problemi u opštini Gračanica

  U opštini Gračanica najveći problemi su putna infrastruktura, kanalizaciona mreža, snabdevanje pijaćom vodom, javni prevoz, upravljanje otpadom, ilegalne deponije i zagađenja rečnog toka Gračanke kroz Laplje Selo i Preoce. Svi ovi problemi navedeni su u katalogu koji je izradio Kosovski demokratski institut (KDI).

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane