Vesti
Saopštenja

SDP očekuje da nova vlast pronađe ubice Olivera Ivanovića

Pred 16. u mesecu Građanska inicijativa SDP se ponovo oglasila povodom ubistva Olivera Ivanovića. Ponavljaju isto pitanje „ko je naručio i ubio Olivera Ivanovića?“.
SDP očekuje da nova vlast pronađe ubice Olivera Ivanovića
Oliver Ivanović (Foto arhiva Kim)

Iz SDP-a naglasašvaju da od buduće vlasti na Kosovu očekuju da pronađu i procesuiraju ubice Olivera Ivanovića.

„Nova vlast na Kosovu nagoveštava da će im prioritet biti borba protiv kriminala i korupcije, onda sve zajednice na Kosovu treba da očekuju da to obećanje ispune, a mi iz GI „SDP“ očekujemo da pronađu nalogodavce i procesuiraju ubice Olivera Ivanovića“, stoji u saopštenju.

Podsećaju da je prošao dvadeset i jedan mesec od ubistva lidera GI “SDP“ Olivera Ivanovića, ali da se za pravdom da se ubica pronađe i procesuira još uvek se traga.

„Istražni organi sporadično se oglašavaju, čime se stiče utisak kod građana da se njihove izjave koriste samo za pojedinačna politička delovanja“, kažu u SDP-u.Ostale vesti

Opremanje prostorija predškolskog odeljenja u Vitini
Humanitarna organizacija “Kosovsko Pomoravlje” pokrenula je akciju opremanja prostorija za predškolsko odeljenje škole „Mladen Marković“ u Vitini.
  • 29.05.2020
Romskim porodicama podeljeni paketi pomoći

Porodicama u Romskoj mahali u Gračanici danas su podeljeni paketi sa osnovnim životnim namirnicama i higijenskim sredstvima, saopšteno je iz Opštine Gračanica.

  • 29.05.2020
Kosovu 250.000 evra za nabavku testova
Program za razvoj Ujedinjenih nacija (UNDP) na Kosovu i Austrijska razvojna saradnja potpisali su sporazum kojim se obezbeđuju hitna sredstva za Kosovo u odgovoru na krizu izazvanu Kovidom 19.
  • 28.05.2020
Jevtić sa komandantom Kfora o napadima na povratnike
Bezbednosna situacija na Кosovu i u povratničkim sredinama bila je tema sastanka ministra za povratak Dalibora Jevtića i komandanta Кfora, general-majora Mikelea Risija.
  • 28.05.2020
Novo Brdo: Izgradnja kuća za povratnike
U opštini Novo Brdo danas je počela izgradnja osam porodičnih kuća za povratnike.
  • 28.05.2020
Italija donirala opremu Kosovu za borbu protiv koronavirusa
Ambasador Italije Nikola Orlando danas je zajedno sa italijanskim pukovnikom Davidom Kolusijem uručio je pomoć koju je ova zemlja donirala Kosovu u borbi protiv pandemije koronavirusa. Pomoći su primili ministri za javno zdravlje Arben Vitia i unutrašnjih poslova Dželal Svečla.
  • 28.05.2020