Samostalna liberalna stranka u poseti selu Banje

Samostalna liberalna stranka nastavila je svoju kampanju za prevremene parlamentarne izbore posetom selu Banje u opštini Srbica, saopšteno je iz ove stranke.

Podeli ovaj članak sa:
 • Samostalna liberalna stranka u poseti selu Banje (Foto: SLS)

Predsednik Samostalne liberalne stranke, Slobodan Petrović, je zajedno sa svojim kandidatima za poslanike i bliskim saradnicima obišao porodice i razgovarao o problemima sa kojima se meštani ovog sela suočavaju.

"U višečasovnom razgovoru sa meštanima saznali smo da im je najveći problem odlazak mladih ljudi posle školovanja jer ne postoji mogućnost zapošljenja, potom nedostatak putne infrastrukture, ulaganja u bolji razvoj poljoprivrede. Bez obzira na more problema, radovala nas je činjenica da u selu ima puno dece, što nas obavezuje da opstanemo i bezrezervno se borimo za bolji život budućih pokolenja", navodi se u saopštenju SLS-a.

"Ovom prilikom meštanima sela Banje poručili smo da 6. oktobra izađu na izbore i svoj glas daju Samostalnoj liberalnoj stranci zaokružujući broj 121, jer glasanjem za Samostalnu liberalnu stranku glasaju za čoveka koji će zastupati njihove interese, interese svog naroda do koga će uvek naći načina da dođe i uticati na rešavanje gorućih problema, jer mi dolazimo tamo gde drugi nisu mogli da stignu", zaključeno je u saopštenju.

Ostale vesti

 • "Sajam knjiga u gostima" u Gračanici i Pasjanu

  Izdavačka kuća "Službeni glasnik" iz Beograda, Međunarodni beogradski sajam knjiga i Dom kulture Gračanica organizuju program "Sajam knjiga u gostima" 25. i 26. oktobra u Gračanici i Pasjanu. U sklopu programa će biti predstavljen portret jednog od najpoznatijih ruskih pisaca mlađe generacije Sergeja Šargunova.

 • Dušanu Kozarevu zabranjen ulazak na Kosovo

  Dušanu Kozarevu zabranjen ulazak na Kosovo

  Zameniku direktora Кancelarije za Кosovo i Metohiju Dušanu Кozarevu danas nije bilo dozvoljeno da uđe na Kosovo preko administrativnog prelaza Jarinje, navodi se u saopštenju Kancelarije za Kosovo i Metohiju.

 • Hašim Tači sa premijerom Japana Šinzo Abeom

  Hašim Tači sa premijerom Japana Šinzo Abeom

  Predsednik Kosova Hašim Tači je u poseti Japanu gde će učestvovati na ceremoniji krunisanju cara Naruhita. Tačija je na samom početku službene posete dočekao premijer Japana Šinzo Abe, navodi se u saopštenju kabineta predsednika.

 • Hašim Tači otputovao u Japan

  Hašim Tači otputovao u Japan

  Predsednik Kosovo Hašim Tači otputovao je danas u Japan, gde će učestvovati na svečanosti krunisanja cara Naruhitoa, u utorak 22. oktobra, navodi se u saopštenju kabineta predsednika.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane