Vesti
Saopštenja

Samostalna liberalna stranka u poseti selu Banje

Samostalna liberalna stranka nastavila je svoju kampanju za prevremene parlamentarne izbore posetom selu Banje u opštini Srbica, saopšteno je iz ove stranke.
Samostalna liberalna stranka u poseti selu Banje
Samostalna liberalna stranka u poseti selu Banje (Foto: SLS)

Predsednik Samostalne liberalne stranke, Slobodan Petrović, je zajedno sa svojim kandidatima za poslanike i bliskim saradnicima obišao porodice i razgovarao o problemima sa kojima se meštani ovog sela suočavaju.

"U višečasovnom razgovoru sa meštanima saznali smo da im je najveći problem odlazak mladih ljudi posle školovanja jer ne postoji mogućnost zapošljenja, potom nedostatak putne infrastrukture, ulaganja u bolji razvoj poljoprivrede. Bez obzira na more problema, radovala nas je činjenica da u selu ima puno dece, što nas obavezuje da opstanemo i bezrezervno se borimo za bolji život budućih pokolenja", navodi se u saopštenju SLS-a.

"Ovom prilikom meštanima sela Banje poručili smo da 6. oktobra izađu na izbore i svoj glas daju Samostalnoj liberalnoj stranci zaokružujući broj 121, jer glasanjem za Samostalnu liberalnu stranku glasaju za čoveka koji će zastupati njihove interese, interese svog naroda do koga će uvek naći načina da dođe i uticati na rešavanje gorućih problema, jer mi dolazimo tamo gde drugi nisu mogli da stignu", zaključeno je u saopštenju.Ostale vesti

Ograničen rad sa strankama u Opštini Gračanica
Zbog aktuelne epidemiološke situacija, Opština Gračanica ograničava svoj rad sa strankama.
  • 06.07.2020
“Epidemiološka situacija u opštini Gračanica pod kontrolom”
Predsednik Opštine Gračanica Srđan Popović održao je sastanak sa direktorima zdravstvenih institucija. Ocenjeno je da je epidemiološka situacija u ovoj lokalnoj samoupravi pod kontolom, “uprkos tome što je ona nešto lošija u odnosu na predhodni period”.
  • 06.07.2020
Priština: Izmenjeni režim rada Centra za registraciju vozila i CID
Ministarstvo unutrašnjih poslova Kosova i Agencija za civilnu registraciju doneli su odluku da obustave rad sa strankama u Centru za registraciju vozila i Centru za izdavanje dokumenata (CID) u Prištini nakon što je kod nekoliko službenika potvrđen koronavirus.
  • 06.07.2020
OG:Pojačana kontrola objekata uslužne delatnosti
Opštinsko odeljenje inspekcije sprovodi kontrolu trgovinskih, ugostiteljskih i svih drugih objekata uslužene delatnosti na teritoriji opštine, saopšteno je iz opštine Gračanica. 
  • 05.07.2020
Gračanica: Opštinski Krizni štab poziva na poštovanje mera
Opština Gračanica i opštinski Кrizni štab obaveštavaju građane da nadležne opštinske službe aktivno rade na terenu i u skladu sa svojim mogućnostima nastoje da zaustave širenje kovid-19 nakon što je iz Кliničkog centra Priština sa sedištem u Gračanici saopšteno da je virus potvrđen kod četiri pacijenta sa teritorije ove lokalne samouprave. Obavezno nošenje maski u zatvorenom prostoru.
  • 04.07.2020
Dva nova kamiona za JKP “Ekologija”
Regionlna kompanija za upravljanje otpadom “Pastrimi” danas je ustupila dva kamiona na korišćenje Javno–Komunalnom preduzeću “Ekologija”.
  • 03.07.2020