Vesti
Saopštenja

Rašić osudio ranjavanje Zorana Kostića

Predsednik PDS-a i poslanik u Skupštini Kosova, Nenad Rašić, izrazio je žaljenje zbog ranjavanja Zorana Kostića iz Pasjana i od nadležnih zatražio da se hitno pronađe i drugi napadač.
Rašić osudio ranjavanje Zorana Kostića
Nenad Rašić (Foto Kim)

“Istraga mora da bude efikasnija, nego prethodne da bi se napadači kaznili. U protivnom će samo rasti nepoverenje u institucije Kosova i nepoverenj u mogućnost igradnje multietničkog društva”, istakao je Rašić.

Rašić je naveo da rešenje treba tražiti dijalogom a ne nasilinišvom.

Ranjavanje Zorana Kostića iz Pasjana sinoć je osudio i zamenik kosovskog premijera Branimir Stojanović.

Kosovska policija je sinoć uhapsila jednu osobu albanske nacionalnosti osumnjičenu za ovaj napad. Za drugim Albancem se još uvek traga.Ostale vesti

Kancelarija za KiM: Rukometašima
Rukometašima Rukometnog kluba "Arilje" nije dopušteno danas da preko Jarinja uđu na teritoriju Kosova, gde su imali zakazanu utakmicu sa RK "Trepča" u Kosovskoj Mitrovici, saopštila je Kancelarija za KiM.
  • 28.02.2021
Kancelarija za KiM pozvala građane sa Kosova da se prijave za vakcinaciju
Kancelarija za Kosovo i Metohiju pozvala je građane sa Kosova da se prijave za vakcinaciju protiv virusa kovid-19.
  • 28.02.2021
Policija izrekla 783 novčane kazne zbog nepoštovanja mera

Kosovska policija saopštila je da tokom poslednja 24 sata izrekla 783 novčane kazne zbog nepoštovanja Zakona o borbi protiv koronavirusa.

  • 28.02.2021
Eparhija podržava najavu Vučića o pomoći Srbima na Kosovu
Eparhija raško-prizrenska pozdravlja inicijativu predsednika Srbije Aleksandra Vučiića o pomoći srpskom narodu na Kosovu.
  • 27.02.2021
Opština Gračanica od večeras u žutoj zoni
Ministarstvo zdravlja Kosova saopštilo je novu odluku o podeli opština po zonama prema broju zaraženih na 100.000 stanovnika. Opština Gračanica od večeras se nalazi u žutoj zoni.
  • 26.02.2021
Održana vežba Kfora
Misija Kfor-a koju predvodi Nato sprovela je letačku obuku, u kojoj je učestvovalo šest helikoptera iz kontingenata Hrvatske, Švajcarske i Sjedinjenih Američkih Država, ističe se u saopštenju Kfora.
  • 25.02.2021