Računari za Medicinsku školu, početak digitalizacije rada

Medicinska škola u Gračanici dobiće sutra 16 računara koji će služiti za digitalizaciju rada škole, saopšteno je iz Kancelarije za KiM.

Podeli ovaj članak sa:
 • Osnovna škola Kralj Milutin u Gračanici (Foto arhiva Kim)

Sutra u 11 sati, direktor Кancelarije za informacione tehnologije i elektronsku upravu Mihailo Jovanović, pomoćnik direktora Кancelarije za КiM Petar Petrović i predstavnik za javni sektor kompanije `Кomtrejd` Miroslav Veličković posetiće srednju Medicinsku školu u Gračanici .

U saopštenju se navodi da će “donirani računari služiti za digitalizaciju rada škole (eDnevnik, eUpis, Jedinstveni informacioni sistem prosvete, digitalne učionice) čime će i u Gračanici đaci i nastavnici imati isti kvalitet nastave i usluge elektronske uprave kao sve druge škole u Srbiji”.

Ostale vesti

 • Tači otputovao u SAD

  Tači otputovao u SAD

  Kosovski predsednik Hašim Tači, otputovao je u SAD, gde će prisustvovati prijemu koji povodom početka Generalne skupštine UN organizuje američki predsednik Donald Tramp.

 • KDI: Problemi u opštini Gračanica

  KDI: Problemi u opštini Gračanica

  U opštini Gračanica najveći problemi su putna infrastruktura, kanalizaciona mreža, snabdevanje pijaćom vodom, javni prevoz, upravljanje otpadom, ilegalne deponije i zagađenja rečnog toka Gračanke kroz Laplje Selo i Preoce. Svi ovi problemi navedeni su u katalogu koji je izradio Kosovski demokratski institut (KDI).

 • Na Mokroj Gori grafiti OVK

  Na Mokroj Gori grafiti OVK

  Na planini Mokra Gora koja se nalazi na severu Kosova u opštini Zubin Potok, po stenama su ispisani grafiti "UÇK" (OVK - Oslobodilačka vojska Kosova), navodi se u saopštenju koje je medijima dostavila Srpska lista.

 • Stigli lekovi za zdravstvene ustanove na centralnom Kosovu

  Stigli lekovi za zdravstvene ustanove na centralnom Kosovu

  Кamion sa lekovima namenjenim zdravstvenim institucijama u opštini Gračanica dopremljen je i isporučen jutros Кliničko bolničkom centru u Gračanici, odakle će biti distribuiran svim institucijama primarne i sekundarne zdravstvene zaštite.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane