Popović osudio incident prema srednjoškolkama

Predsednik Opštine Gračanica Srđan Popović najoštrije je osudio današnji incident koji su doživele srednjoškolke, kada Albanac kojeg su stopirale nije hteo da zaustavi auto na putu do škole. Od bezbednosnih organa zatražio je hitnu reakciju i pronalaženje počinioca.

Podeli ovaj članak sa:
  • Popović (Foto Kim arhiva)

"Opština Gračanica najoštrije osuđuje današnji incident i poziva kosovsku policiju, ali i sve međunarodne bezbednosne strukture da preduzmu sve neophodne mere da se počinilac ovog akta pronađe. Takođe ih poziva da najozbiljnije shvate bezbednosne izazove sa kojima se Srbi na Кosovu danas suočavaju".

"Današnji incident je upozorenje da svakodnevno moramo raditi na povećanju bezbednosti, pogotovo kada je vreme odlaska odnosno povratka učenika svojim kućama. Srpsko stanovništvo u opštini Gračanica je veoma uznemireno i uplašeno nakon današnjeg događaja. Ovom prilikom apelujem na sve učenike da vode računa gde stopiraju i da ne ulaze u automobile u kojima su njima nepoznate osobe" – kaže se u saopštenju predsednika opštine Srđana Popovića.

Ostale vesti

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane