Pomen Oliveru Ivanoviću u Beogradu i Kosovskoj Mitrovici

Pomen ubijenom srpskom političaru Oliveru Ivanoviću obaviće se i u Beogradu, gde je sahranjen, i u Kosovskoj Mitrovici, gde je ubijen.

Podeli ovaj članak sa:
 • Sa sahrane Olivera Ivanovića (Foto Sputnjik)

Iz njegove partije, Građanske inicijative SDP, su saopštili da će godišnji pomen biti služen 12. januara na Novom groblju u Beogradu, sa početkom u 11h.

Četiri dana kasnije, 16. januara, na dan ubistva Ivanovića, u Kosovskoj Mitrovici, ispred sedišta stranke u 10h će biti položeno cveće, a njegovi prijatelji, građani i saradnici će upaliti sveće na mestu gde je ubijen prošle godine.

Oliver Ivanović ubijen je 16. januara prošle godine ispred stranačkih prostorija u Kosovskoj Mitrovici sa šest hitaca iz vatrenog oružja.

 

Ostale vesti

 • SLS najoštirije osuđuje napad na Petrovića

  SLS najoštirije osuđuje napad na Petrovića

  Fizički napada na predsednika SLS i poslanika u skupštini Kosova Slobodna Petrovića, izvršen je nakon tv emisije u kojoj je kritikovao rad bivšeg ministra poljoprivrede, Nenada Rikala i rad njegovog kabineta. Napad je izvršio član Srpske liste Milan Kostić u Prištini.

 • “Dalje ruke od Univerziteta”

  “Dalje ruke od Univerziteta”

  Reagujući na Nacrt zakona o visokom obrazovanju po kojem se predviđa da Univerzitet u Kosovskoj Mitrovici postane deo kososvskog Sistema, Marko Đurić je poručio -  “dalje ruke od našeg Univerziteta!”.

 • Ubice Olivera Ivanovića su još na slobodi

  Ubice Olivera Ivanovića su još na slobodi

  Pre četrnaest meseci u Kosovskoj Mitrovici ubijen je lider Građanske inicijative SDP Oliver Ivanović,njegove ubice su još na slobodi. Iz Ivanovićeve partije SDP podsećaju na obavezu rasvetljavanja njegovog ubistva.

 • Program obeležavanja godišnjice martovskog pogroma

  Program obeležavanja godišnjice martovskog pogroma

  Povodom petnaest godina od Pogroma 17. marta 2004. u Gračanici će se održati niz programa posvećenih jednom od najvećih stradanja naroda, kulture i nasleđa. Događaj je sećanje na te događaje, ali i kreativni stvaralački odgovor umetnika koji svojim likovnim radovima obnavljaju uništeno kulturno blago.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane