Petrović čestitao Uskrs po Gregorijanskom kalendaru

Predsednik SLS-a Slobodan Petrović čestitao je Uskrs svim crkvenim velikodostojnicima, sveštenstvu i građanima Kosova koji ovaj praznik slave po Gregorijanskom kalendaru.

Podeli ovaj članak sa:
 • Slobodan Petrović (Foto arhiva Kim)

"Povodom najradosnijeg hrišćanskog praznika, verskim velikodostojnicima, sveštenstvu i svim vernicima Kosova koji slave Uskrs po Gregorijanskom kalendaru, u ime Samostalne liberalne stranke i u svoje lično ime upućujem najsrdačnije čestitke", naveo je Petrović u čestitki.

Petrović je svim vernicima poželeo da nastupajući blagodani donesu porodični mir i ličnu sreću.

"U danima praznika vratimo se osnovnim ljudskim vrednostima u miru, slozi i humanosti koje su neophodne svakom čoveku. Duh uskršnjih praznika je i prilika da se podsetimo na vrednosti koje moraju sve da nas okupe u težnji ka prosperitetu i srećnijem životu – sloga, zajedništvo, međuverski i međuetnički sklad i tolerancija različitosti, što je za nas Samostalne liberale nešto bez čega se naša zajednica i svaki njen napredak ne može zamisliti", navodi se u čestitiki.

 

Ostale vesti

 • Nastavak podrške Svetske banke poljoprivredi

  Nastavak podrške Svetske banke poljoprivredi

  Svetska banka će nastaviti dalju  podršku  sektora poljoprivrede i ruralnog razvoja na Kosovu kroz razne poljoprivredne projekte, saopšteno je nakon sastanka predstavnika Svetske banke i ministarke poljoprivrede Dijane Živić.

 • Zemlje Kvinte protiv političkog zastrašivanja Srba

  Zemlje Kvinte protiv političkog zastrašivanja Srba

  Zemlje Kvinte Francuska, Nemačka, Italija, Ujedinjeno Kraljevstvo i Sjedinjene Američke Države su sa velikom pažnjom pratile izbore na severu Kosova. "Izborni dan je protekao u mirnoj atmosferi", navodi se u zajedničkom saopštenju ambasada.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane