Organizacija "Srpska solidarnost" podelila školski pribor deci na Kosovu

Humanitarna organizacija "Srpska Solidarnost" iz Beograda je zajedno sa Stomatološkom komorom Srbije podelila školski pribor deci u OŠ Vuk Кaradžič u Lepini, kao i isturenim odelenjima u Radevu, Batusu i Skulanevu.

Podeli ovaj članak sa:
 • Predstavnici Srpske solidarnosti sa učenicima (Foto Srpska solidarnost)

Školski pribor je podeljen i učenicima OŠ Braća Aksić iz Lipljana, i njenim isturenim odeljenjima u Suvom Dolu.

Kako je saopšteno iz ove organizacije, humanitarna akcija je deo aktivnosti pod nazivom "Na Kosmetu srpske dece ima, školski pribor potreban je njima!".

Volonteri i članovi humanitarne organizacije "Srpska solidarnost" do sada su obradovali 900 đaka i predškolaca u enklavama na Novom Brdu, Metohiji, centralnom Kosovu,Sirijničkoj župi, Ibarskom Кolašinu.

Akcija se nastavlja u Kosovskom Pomoravlju.

Ostale vesti

 • "Kršenje prava na slobodno izražavanje"

  Koalicija "Sloboda" saopštila je da je "prećeno Ivici Miliću iz Skulaneva da će ostati bez posla ukoliko do kraja dana ne potpiše izjavu da se povlači sa mesta člana Biračkog odbora u ime koalicije `Sloboda`".

 • Tači otputovao u SAD

  Tači otputovao u SAD

  Kosovski predsednik Hašim Tači, otputovao je u SAD, gde će prisustvovati prijemu koji povodom početka Generalne skupštine UN organizuje američki predsednik Donald Tramp.

 • KDI: Problemi u opštini Gračanica

  KDI: Problemi u opštini Gračanica

  U opštini Gračanica najveći problemi su putna infrastruktura, kanalizaciona mreža, snabdevanje pijaćom vodom, javni prevoz, upravljanje otpadom, ilegalne deponije i zagađenja rečnog toka Gračanke kroz Laplje Selo i Preoce. Svi ovi problemi navedeni su u katalogu koji je izradio Kosovski demokratski institut (KDI).

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane