Vesti
Saopštenja

Opština: Veličanstven sportski događaj u Gračanici

Dan nakon utakmice Crvena Zvezda – Gračanica, lokalna samouprava je zahvalila svima koji su učinili da ovo mesto  bude “centar veličanstvenog sportskog događaja”.
Opština: Veličanstven sportski događaj u Gračanici
sa jučerašnje utakmice u Gračanici (Foto Opština Gračanica)

“Opština Gračanica je počastvovana što je bila domaćin fudbalera i velikana Crvene Zvezde koji su svoju humanost još jednom pokazali na delu”, saopšteno je danas.

Utakmica Crvena Zvezda – Gračanica zavšena je rezultatom 4:0, a sav prihod od prodatih ulaznica biće uručen Kliničkom centru u Gračnici, odnosno porodilištu.Ostale vesti

Kfor sutra održava rutinsku vežbu
Pripadnici Kfora će sutra, 25. februara širom Kosova održati rutinsku vežbu u kojoj će učestvovati više helikoptera, navodi se u saopštenju.
  • 24.02.2021
Računari za mlade žene iz RAE zajednice
UN Women i Britanska ambasada podelilu su laptopove mladim ženama i devojkama iz zajednica Roma, Aškalija i Egipćana, kako bi im olakšali učenje putem intereneta.
  • 23.02.2021
Srpska lista i Kancelarija za KiM: Tuča nema veze sa politikom

Iako su prvobitno osudili prebijanje osamnaestogodišnjeg Nikole Rašića, predstavnici Srpske liste i Kancelarije za Kosovo i Metohiju ubrzo su izdali nova saopštenja u kojima navode da Nenad Rašić i Aljbin Kurti ovaj događaj pokušavaju da zloupotrebe u političke svrhe.

  • 23.02.2021
Osmani sa koordinatorkom za razvoj UN o važnosti nabavke vakcina
V.d. predsednika Kosova Vjosa Osmani razgovarala je sa koordinatorkom za razvoj UN Urlike Ričardson, jedna od tema bila je i važnosti što skorijeg obezbeđivanja vakcina protiv koronavirusa, navodi se u saopštenju.
  • 22.02.2021
Kancelarija za KiM: Video nadzor za škole u srpskim sredinama

Kancelarija za Kosovo i Metohiju pokrenula je aktivnosti da sve osnovne i srednje škole, kao i predškolske ustanove u srpskim sredinama na Kosovu budu pokrivene video nadzorom, navodi se u saopštenju Kancelarije dostavljenom medijima.

  • 22.02.2021
Patrijarh Porfirije čestitao Novaku na pobedi
Čestitku povodom još jednog velikog uspeha tenisera Novaka Đokovića upito je patrijarh srpski g. Porfirije.
  • 21.02.2021