Vesti
Saopštenja

Opština Gračanica: Putevi prohodni za saobraćaj

Svi putni pravci na teritoriji opštine Gračanica jutros su prohodni za saobraćaj, saopšteno je iz lokalne samouprave.

Opština Gračanica: Putevi prohodni za saobraćaj
Čišćenje puteva nakon padavina (Foto Opština Gračanica)

Iz odeljenja javnih službi poručuju da je na svim putevima posuta dovoljna količina rizle i soli. Ipak, vozačima se savetuje da vožnju prilagode zimskim uslovima i da budu oprezni.

Ekipe odeljenja javnih službi opštine Gračanica u saradnji sa kompanijom za održavanje puteva aktivno rade na terenu kako bi se saobraćaj nesmetano odvijao, saopštava Info služba u opštini.

„Svi putevi su prohodni, problema za sada nema. Ekipe su bile na terenu, bačena je dovoljna količina rizle i soli, tako da su svi putni pravci prohodni“, rekao je Trajković.

Soli i rizle ima dovoljno tako da su opštinske službe spremne i za nove snežne padavine koje se očekuju narednih dana.Ostale vesti

Tužilaštvo: Ozbiljan odnos prema slučaju ubistva

Osnovno tužilaštvo u Prištini je saopštilo da je od momenta dobijanja informacije o ubistvu trudnice koje je počinio S.H. preuzelo sve neophodne istražne radnje radi obezbeđivanja dokaza i prisustva okriveljnog u postupku.

  • 02.12.2022
Nova DSS KiM ogorčena imenovanjem Rašića i Trajkovićeve u kosovskoj vladi
Povodom odluke kosovskog premijera Aljbina Kurtija o imenovanju Nenada Rašića za ministra za zajednice i povratak i Rade Trajković za njegovog savetnika, nova DSS KiM je saopštila da je sa velikim ogorčenjem primljena ova vest.
  • 02.12.2022
Udruženje Crnogoraca „Lovćen“ podržava ministra Rašića
Udruženje Crnogoraca "Lovćen" saopštilo je da Crnogorci sa Kosova podržavaju novog ministra za zajednice i povratak Nenada Rašića. Kako navode, poznajuci njegov rad i učinak kao ministra za rad i socijalnu zaštitu "sigurni su da će raditi u interesu svih nevećinskih zajednica na Kosovu". 
  • 02.12.2022
UNS: Pretnje Obućini zastrašujuće, policija i tužilaštvo hitno da reaguju
Udruženje novinara Srbije (UNS) traži od policije i tužilaštva da u najkraćem roku pronađu i pokrenu krivični postupak protiv osobe koja je juče poslala preko Tvitera zastrašujuće pretnje urednici i voditeljki "Dnevnika" na televiziji Nova S Jeleni Obućini.
  • 01.12.2022
Kosovska policija prihvata ostavke srpskih policajaca

Policija Kosova prihvatila je ostavke 80 službenika sa severa Kosova koji su ih prethodno podneli, saopšteno je medijima. Nastavlja se proces oko ostavki ostalih zaposlenih u kosovskoj policiji.

  • 01.12.2022
Petković: Nenad Rašić i Rada Trajković ne predstavljaju Srbe sa Kosova
Imenovanjem Nenada Rašića za ministra za zajednice i povratak, Aljbin Кurti je brutalno prekršio sopstveni ustav i još jednom pogazio prava srpskog naroda na Кosovu i Metohiji, rekao je direktor Kancelarije za KiM Petar Petković.
  • 01.12.2022