Vesti
Saopštenja

Opština Gračanica: Putevi prohodni za saobraćaj

Svi putni pravci na teritoriji opštine Gračanica jutros su prohodni za saobraćaj, saopšteno je iz lokalne samouprave.

Opština Gračanica: Putevi prohodni za saobraćaj
Čišćenje puteva nakon padavina (Foto Opština Gračanica)

Iz odeljenja javnih službi poručuju da je na svim putevima posuta dovoljna količina rizle i soli. Ipak, vozačima se savetuje da vožnju prilagode zimskim uslovima i da budu oprezni.

Ekipe odeljenja javnih službi opštine Gračanica u saradnji sa kompanijom za održavanje puteva aktivno rade na terenu kako bi se saobraćaj nesmetano odvijao, saopštava Info služba u opštini.

„Svi putevi su prohodni, problema za sada nema. Ekipe su bile na terenu, bačena je dovoljna količina rizle i soli, tako da su svi putni pravci prohodni“, rekao je Trajković.

Soli i rizle ima dovoljno tako da su opštinske službe spremne i za nove snežne padavine koje se očekuju narednih dana.Ostale vesti

Petković sa ambasadorom Italije u Srbiji o Kosovu i položaju Srba
Direktor Кancelarije za Кosovo i Metohiju Petar Petković razgovarao je se sa ambasadorom Italije u Republici Srbiji Кarlom Lo Кašom o političko-bezbednosnoj situaciji na Kosovu, položaju srpskog naroda, navodi se u saopštenju.
  • 21.01.2021
Jevtić: Povratak i ekonomsko osnaživanje glavni prioriteti
Ministarstvo za zajednice i povaratak u saradnji sa Кancelarijom Evropske unije na Кosovu, a u partnerstvu sa Međunarodnom organizacijom za migracije (IOM), sprovodi četvrtu fazu ”Programa za stabiliziaciju zajednica“.
  • 21.01.2021
Admiral Burk posetio Kfor na Kosovu
Komandant Komande združenih snaga Natoa u Napulju admiral Robert Burk, posetio je pripadnike Kfora i razgovara sa komandantom Frankom Federičijem.
  • 20.01.2021
Petković traži reakciju međunarodne zajednice na izjavu Haradinaja
"Ni Brisel, ni Vašington, ni drugi centri moći ne smeju ostati nemi na  zveckanje oružjem i pretnje o stvaranju jedne veštačke i etnički očišćene tvorevine, opasne po mir i stabilnost na čitavom Balkanu", navodi Petar Petković nakon izjave Ramuša Haradinaja o referendumu o ujedinjenju sa Albanijom.
  • 19.01.2021
Trepča: Sprečeno dalje izlivanje jalovine, čekaju se izveštaji o posledicama

Kombinat "Trepča" saopštio je da je usled, kako navode, ekstremno loših atmosferskih uslova došlo do probijanja nasipa na deponiji za odlaganje jalovine flotacije u Leposaviću i izlivanja u reku Ibar.

  • 18.01.2021
Pomoć UNS-a novinarima na Kosovu čije su kuće poplavljene
Udruženje novinara Srbije (UNS) pokrenulo je akciju pomoći novinarima čije su kuće stradale u poplavama koje su nedavno pogodile centralno Kosovo.
  • 18.01.2021