Vesti
Saopštenja

Ograničen rad sa strankama u Opštini Gračanica

Zbog aktuelne epidemiološke situacija, Opština Gračanica ograničava svoj rad sa strankama.
Ograničen rad sa strankama u Opštini Gračanica
Opština Gračanica (Foto arhiva Kim)

Prema instrukcijama o smanjenju broja radnika u organima javne uprave, uprava Opštine Gračanica će sa strankama raditi skraćeno, od 08.00 do 11.00 časova.

"Stranke će se primati pojedinačno, kako bi se izbegle gužve i smanjila mogućnost prenošenja infekcije. Prilikom ulaska u zgradu Opštine Gračanica obavezno je nošenje maski i održavanja fizičke distance", podsećaju iz ove lokalne samouprave.Ostale vesti

Kancelarija za Kosovo i Metohiju saopštila je da je oružani napad na povratničku porodicu Кostić u Vidanju kod Кline potvrda da na Кosovu i dalje "postoje snage koje bi silom da menjaju etničku sliku na terenu".
  • 04.08.2020
Nova pošiljka pomoći Kosovu od EU
U okviru pomoći koji Kosovu daje EU u borbi protiv kovida-19, danas je dodeljeno 30 respiratora za intenzivnu negu, 200 pulsnih oksimetara i 20 elektrokardiografa.
  • 04.08.2020
Fondacija “Delije” iz Beograda, tokom jula, realizovala je niz akcija pomoći srpskom narodu na Kosovu.
  • 04.08.2020
Hoti posetio zdravstvene radnike i čestitao im Bajram
Premijer Кosova, Avdulah Hoti, posetio je danas Nacionalni institut za javno zdravlje Кosova i Кliniku za zarazne bolesti da bi se detaljno informisao o upravljanju pandemijom kovid-19.
  • 31.07.2020
KFOR podržao sklonište za žrtve nasilja u Uroševcu
Šest vojnika KFOR-a dostavilo je pakete sa ženskim higijenskim proizvodima, ćebad, grickalice i odeću Centru za Zaštitu Žena i Dece u Uroševcu, navodi se u saopštenju KFOR-a.
  • 30.07.2020
Posle deset godina očišćeno groblje u Petrovcu kod Đakovice
Pravoslavno groblje u selu Petrovac (Ljugbunar) u blizini Đakovice očišćeno je i uređeno posle više od deset godina, saopšteno je iz  Privremenog organa te opštine.
  • 30.07.2020