OG: Od ponedeljka novi sistem i raspored prikupljanja smeća

Odeljenje javnih službi Opštne Gračanica obaveštava javnost da će od ponedeljka, 29. jula, početi sa primenom novog sistema upravljanja i rasporedom prikupljanja otapada po naseljima.

Podeli ovaj članak sa:
  • Ilustracija (Foto Kim)

U skladu sa reformama koje će se vršiti u upravljanju otpadom, Opština Gračanica će na svojoj teritoriji početi sa novim Operativnim sistemom upravljanja otpadom, navodi se u saopštenju Opštine Gračanica.

Takođe, svako domaćinstvo, fizička i pravna lica imaće pristup novim uslugama.

“Svi su u obavezi da preuzmu odgovornost plaćanja usluge. Molimo sve građane za saradnju, kako bi zaštitili životnu sredinu i omogućili uspostavljanje novog Sistema za upravljanje otpadom”, navodi se.

U ponedeljak, 29. jula 2019. godine Opština Gračanica kreće sa primenog novog rasporeda prikupljanja otpada po naseljima.

Tako će smeće ponedeljkom biti prikupljano u Gračanici, utorkom u Lapljem Selu, Kišnici i Gračanici, sredom u Preocu, Livađu, Sušici, Badovcu, Batusu, Suvom Dolu i Novom Naselju, četvrtkom u Dobrotinu, Gornjoj i Donjoj Gušterici, a petkom u Lepini, Ugljaru, Čaglavici, Skulanevu i Radevu.

“S obzirom da se radi o novom planu, još jednom, molimo građane da sarađuju sa opštinskim službenicima i preduzećem za prikupljanje otpada, kako bi što efikasnije sačuvali našu životnu sredinu”, saopšteno je iz Odeljenja javnih službi Opštine Gračanica.

 

Ostale vesti

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane