Nastavak podrške Svetske banke poljoprivredi

Svetska banka će nastaviti dalju  podršku  sektora poljoprivrede i ruralnog razvoja na Kosovu kroz razne poljoprivredne projekte, saopšteno je nakon sastanka predstavnika Svetske banke i ministarke poljoprivrede Dijane Živić.

Podeli ovaj članak sa:
 • Dijana Živić sa predstavnicima Svetske banke (Foto Ministarstvo poljoprivrede)

Tokom sastanka ministarke poljoprivrede sa višim poljoprivrednim stručnjakom Silvijom Mauri i menadžerom kancelarije Svetske banke na Kosovu Markom Mantovanelijem, razgovaralo se o programima ministarstva za podršku poljoprivredi i ruralnom razvoju uopšte, kao i o oblicima dalje saradnje u oblasti poljoprivrede.

“Ova banka će nastaviti podršku Ministarstva poljoprivrede i u okviru Programa za poljoprivredu i ruralni razvoja”, saopšteno je iz ovog ministarstva.

Ministarka Živić se zahvalila se delegaciji na podrsci koju su do sada pružali i naglasila da je MPŠRR spremno da sarađuje sa SB u budućnosti za realizaciju mnogih drugih projekata.

Ostale vesti

 • Živić na inauguraciji centra za sakupljanje lekovitog i aromatičnog bilja

  Živić na inauguraciji centra za sakupljanje lekovitog i aromatičnog bilja

  Ministarka poljoprivrede, šumarstva i ruralnog razvoja, Dijana Živić prisustvovala je danas inauguraciji centra za sakupljanje lekovitog i aromatičnog bilja – Biofruti u vlasništvu Zarije Malesi u Kačaniku. Inauguraciji su prisustvovali i direktorka USAID-a Lisa Magno, Colin Hiland zamenica šefa misije SAD na Kosovu i delegacija opštine Kačanik.

 • Hašim Tači i Ine Eriksen Soreide o Kosovu

  Hašim Tači i Ine Eriksen Soreide o Kosovu

  Predsednik Kosova Hašim Tači razgovarao je sa ministarkom spoljnih poslova Norveške Ine Eriksen Soreide o bilateralnoj saradnji, podršci Norveške Kosovu, kao i o miru i stabilnosti u regionu.

 • Petrović i Lajčak o dijalogu u Briselu

  Petrović i Lajčak o dijalogu u Briselu

  Predsednik Samostalne liberalne stranke Slobodan Petrović sastao sa sa ministrom spoljnih i evropskih poslova Slovačke i predsedavajućim OEBS-a Miroslavom Lajčakom. Jedna od tema razgovora bio je i dijalog Beograda i Prištine, saopšteno je iz ove stranke.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane