Ministarka Živić i direktorka USAID-a o nastavku saradnje

Ministarka poljoprivrede, šumarstva i ruralnog razvoja Dijana Živić sastala sa direktorkom misije USAID-a na Kosovu Lisom Magno. Na sastanku su razgovarale o nastavku saradnje u različitim poljoprivrednim projektima.

Podeli ovaj članak sa:
 • Dijana Živić i Lisa Magno (Foto: MPŠRR)

Živićeva je izrazila zahvalnost za podršku koju je USAID pružio tokom predhodnih godina razvoju poljoprivrednog sektora na Kosovu. Ocenila je da su zajednički projekti veoma važni za ovaj sektor, izrazivši spremnost za dalju saradnju na sličnim projektima.

Dijana Živić je informisala direktorku Magno o planovima i programu njenog ministarstva za tekuću godinu.

Direktorka USAID-a Lisa Magno zahvalila se ministarki Živić na spremnosti za dalju saradnju na unapređenju poljoprivrednog sektora na Kosovu.

Ona je približila novoimenovanoj ministarki zajedničke projekte USAID-a i ministrastva poljoprivrede, šumarstva i ruralnog razvoja koji, prema njenim rečima, daju dobre rezultate.

Ostale vesti

 • SLS najoštirije osuđuje napad na Petrovića

  SLS najoštirije osuđuje napad na Petrovića

  Fizički napada na predsednika SLS i poslanika u skupštini Kosova Slobodna Petrovića, izvršen je nakon tv emisije u kojoj je kritikovao rad bivšeg ministra poljoprivrede, Nenada Rikala i rad njegovog kabineta. Napad je izvršio član Srpske liste Milan Kostić u Prištini.

 • “Dalje ruke od Univerziteta”

  “Dalje ruke od Univerziteta”

  Reagujući na Nacrt zakona o visokom obrazovanju po kojem se predviđa da Univerzitet u Kosovskoj Mitrovici postane deo kososvskog Sistema, Marko Đurić je poručio -  “dalje ruke od našeg Univerziteta!”.

 • Ubice Olivera Ivanovića su još na slobodi

  Ubice Olivera Ivanovića su još na slobodi

  Pre četrnaest meseci u Kosovskoj Mitrovici ubijen je lider Građanske inicijative SDP Oliver Ivanović,njegove ubice su još na slobodi. Iz Ivanovićeve partije SDP podsećaju na obavezu rasvetljavanja njegovog ubistva.

 • Program obeležavanja godišnjice martovskog pogroma

  Program obeležavanja godišnjice martovskog pogroma

  Povodom petnaest godina od Pogroma 17. marta 2004. u Gračanici će se održati niz programa posvećenih jednom od najvećih stradanja naroda, kulture i nasleđa. Događaj je sećanje na te događaje, ali i kreativni stvaralački odgovor umetnika koji svojim likovnim radovima obnavljaju uništeno kulturno blago.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane