Ministarka Hodžić čestitala Usrks po Gregorijanskom kalendaru

Ministarka za administraciju lokalne samouprave Adrijana Hodžić čestitala je Uskrs svim crkvenim velikodostojnicima, sveštenstvu i građanima Kosova koji ovaj praznik slave po Gregorijanskom kalendaru.

Podeli ovaj članak sa:
 • Adrijana Hodžić (Foto arhiva Kim)

„U ime ministarstva za administraciju lokalne samouprave i u svoje ime, povodom velikog hrišćanskog praznika, upućujem vam najiskrenije čestitke. Nadam se da ćemo u vremenu koje dolazi, poštujući tradiciju i duhovne vrednosti, pronaći snagu da prevaziđemo sve teškoće i da će duh tolerancije i uzajamnog razumevanja prevladati u svakodnevnom životu“, navodi se u čestitki Adrijane Hodžić.

Hodžić je svim vernicima poželela da predstojeće praznične dane provedu u duhovnom miru i zdravlju sa verom u bolju budućnost.

Ostale vesti

 • Nastavak podrške Svetske banke poljoprivredi

  Nastavak podrške Svetske banke poljoprivredi

  Svetska banka će nastaviti dalju  podršku  sektora poljoprivrede i ruralnog razvoja na Kosovu kroz razne poljoprivredne projekte, saopšteno je nakon sastanka predstavnika Svetske banke i ministarke poljoprivrede Dijane Živić.

 • Zemlje Kvinte protiv političkog zastrašivanja Srba

  Zemlje Kvinte protiv političkog zastrašivanja Srba

  Zemlje Kvinte Francuska, Nemačka, Italija, Ujedinjeno Kraljevstvo i Sjedinjene Američke Države su sa velikom pažnjom pratile izbore na severu Kosova. "Izborni dan je protekao u mirnoj atmosferi", navodi se u zajedničkom saopštenju ambasada.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane