Ministar unutrašnjih poslova zatražio veće prisustvo policije

Ministar unutrašnjih poslova, Ekrem Mustafa, na sastanku sa generalnim direktorom Kosovske policije Rašitom Ćaljajem je zatražio veće prisustvo policije i konkretne rezultate u sprečavanju kriminalnih aktivnosti.

Podeli ovaj članak sa:
 • Mustafa sa predstavnicima policije (Foto MUP Kosova)

Sastanak je održan kako bi se intenzivirale akcije protiv organizovanog kriminala, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova.

Navodi se da je generalni direktor informisao ministra o merama koje se preduzimaju u oblasti javnog reda i bezbednosti.

Mustafa je, kako je saopšteno, pružio punu podršku Кosovskoj policiji u ostvarivanju operativnih zadataka u cilju sprečavanja i suzbijanja pojava koje utiču na javnu bezbednost na Кosovu i uznemiravanje građana i javnog mnjenja.

Ostale vesti

 • Ubice Olivera Ivanovića su još na slobodi

  Ubice Olivera Ivanovića su još na slobodi

  Pre četrnaest meseci u Kosovskoj Mitrovici ubijen je lider Građanske inicijative SDP Oliver Ivanović,njegove ubice su još na slobodi. Iz Ivanovićeve partije SDP podsećaju na obavezu rasvetljavanja njegovog ubistva.

 • Program obeležavanja godišnjice martovskog pogroma

  Program obeležavanja godišnjice martovskog pogroma

  Povodom petnaest godina od Pogroma 17. marta 2004. u Gračanici će se održati niz programa posvećenih jednom od najvećih stradanja naroda, kulture i nasleđa. Događaj je sećanje na te događaje, ali i kreativni stvaralački odgovor umetnika koji svojim likovnim radovima obnavljaju uništeno kulturno blago.

 • Srpska lista: Petrović poslušnik albanskih partija

  Srpska lista: Petrović poslušnik albanskih partija

  Povodom pisma koje je predsednik SLS-a Slobodan Petrović uputio predsedniku (Srbije Aleksandru) Vučiću, oglasila se "podrobnijom analizom" Srpska lista navodeći, između ostalog, da je "njegova stranka plod prirodnog bluda zapadnih ambasada i Hašima Tačija".

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane