Vesti
Saopštenja

Marić: Incidenti neprihvatljivi

Ministar administracije i lokalne samouprave Ljubomir Marić osudio je napad na Zorana Kostića iz Pasjana i pozdravio brzu reakciju organa bezbednosti povodom privođenja jednog od navodnih napadača.
Marić: Incidenti neprihvatljivi
Ljubomir Marić (Foto Kim)

Marić je rekao da incidenti poput onog koji se sinoć dogodio u Pasjanu nisu potrebni Kosovu.

“Suživot različitih etničkih grupa je naša realnost i incidenti, tenzije i napadi bilo koje vrste i sa bilo čije strane su apsolutno neprihvatljivi” rekao je Marić.

On je pozdravio brzu reakciju nadležnih organa koji su priveli jednog od navodnih napadača i apelovao da i drugi bude što pre pronađen i priveden pravdi.

“Takva praksa će ojačati poverenje građana u rad organa bezbednosti i stvoriti uslove za bezbedniji život svih ljudi koji žive na Kosovu”, rekao je Marić.Ostale vesti

Kancelarija za KiM: Rukometašima
Rukometašima Rukometnog kluba "Arilje" nije dopušteno danas da preko Jarinja uđu na teritoriju Kosova, gde su imali zakazanu utakmicu sa RK "Trepča" u Kosovskoj Mitrovici, saopštila je Kancelarija za KiM.
  • 28.02.2021
Kancelarija za KiM pozvala građane sa Kosova da se prijave za vakcinaciju
Kancelarija za Kosovo i Metohiju pozvala je građane sa Kosova da se prijave za vakcinaciju protiv virusa kovid-19.
  • 28.02.2021
Policija izrekla 783 novčane kazne zbog nepoštovanja mera

Kosovska policija saopštila je da tokom poslednja 24 sata izrekla 783 novčane kazne zbog nepoštovanja Zakona o borbi protiv koronavirusa.

  • 28.02.2021
Eparhija podržava najavu Vučića o pomoći Srbima na Kosovu
Eparhija raško-prizrenska pozdravlja inicijativu predsednika Srbije Aleksandra Vučiića o pomoći srpskom narodu na Kosovu.
  • 27.02.2021
Opština Gračanica od večeras u žutoj zoni
Ministarstvo zdravlja Kosova saopštilo je novu odluku o podeli opština po zonama prema broju zaraženih na 100.000 stanovnika. Opština Gračanica od večeras se nalazi u žutoj zoni.
  • 26.02.2021
Održana vežba Kfora
Misija Kfor-a koju predvodi Nato sprovela je letačku obuku, u kojoj je učestvovalo šest helikoptera iz kontingenata Hrvatske, Švajcarske i Sjedinjenih Američkih Država, ističe se u saopštenju Kfora.
  • 25.02.2021