Vesti
Saopštenja

Kostić: Niko od funkcionera nije uhapšen

Gradonačelnik Gračanice Vladeta Kostić demantuje navode medija da je u akciji Kosovske policije uhapšen zvaničnik Opštine Gračanica.
Kostić: Niko od funkcionera nije uhapšen
Vladeta Kostić (Foto Kim)

U pisanoj izjavi dostavljenoj medijima Kostić navodi da niko iz Opštine Gračanica nije uhapšen u jutrošnjoj akciji Policije Kosova.
 
„Tvrdnje koje su objavljene na portalu B92 nisu tačne i niko od zvaničnika opštine Gračanica nije priveden. Ovako objavljena informacija može da proizvede kontraefekat i naruši ugled ove lokalne samouprave“, ističe Kostić.

Portal B92 objavio je informaciju navodeći kao izvor Betu, da su u odvojenoj akciji Kosovske policije uhapšena dva opštinska zvaničnika i to jedan opštine Priština, a drugi opštine Gračanica.Ostale vesti

Kfor: Poljski vojnici spremni da pruže sigurno okruženje
Poljski vojni kontingent koji deluje u sastavu Kfor-a sprovodi širok spektar aktivnosti kako bi doprineo sigurnom okruženju regionu koji se prostire od Štrpca na jugu do Mitrovice na severu, navodi se u saopštenju Kfor-a.
  • 05.06.2020
Na Kosovo stiglo još medicinske pomoći od EU
Evropska unija je danas isporučila treću turu hitne pomoći vredne 5 miliona evra za sistem zdravstvene zaštite na Kosovu.
  • 05.06.2020
OG: IBCM obezbedio tri stipendije
Predstavnici Međunarodnog poslovnog koledža iz Mitrovice posetili su danas Opštinu Gračanica, gde su se sastali sa direktoricom obrazovanja Brankicom Ničić i predsednikom Omladinskog saveta Gračanica Dušanom Borisavljević, navodi se u saopštenju.
  • 03.06.2020
Đurić i Harčenko o novim merama Prištine i dijalogu
Direktor Кancelarije za Кosovo i Metohiju Marko Đurić sastao se danas sa ambasadorom Rusije Aleksandrom Bocan-Harčenkom. Đurić je još jednom potvrdio da je Srbija opredeljena za put dijaloga, navodi se u saopštenju.
  • 01.06.2020
Ombudsman: Razvoj dece od suštinske važnosti
Povodom Međunarodnog dana deteta, iz Kancelarije Ombudsmana poručuju da je "zdrav razvoj dece od suštinske važnosti za dobrobit svakog društva".
  • 01.06.2020
Opremanje prostorija predškolskog odeljenja u Vitini
Humanitarna organizacija “Kosovsko Pomoravlje” pokrenula je akciju opremanja prostorija za predškolsko odeljenje škole „Mladen Marković“ u Vitini.
  • 29.05.2020