Kfor: Ostajemo posvećeni očuvanju bezbednosti na Kosovu

Kfor je saopštio da njegovi pripadnici ostaju posvećeni očuvanju bezbednosti i slobode kretanja za sve ljude na Kosovu.

Podeli ovaj članak sa:
 • Vozila Kfora (Foto arhiva Kim)

Misija NATO na Kosovu u saopštenju na svojoj Fejsbuk stranici navodi da su jedinice Kfora iz SAD, Mađarske, Poljske i Turske završile vojnu vežbu "Amber Castle".

Posle nedeljne intenzivne obuke, Kfor je učvrstio svoju punu multinacionalnu interoperabilnost sprovodeći nekoliko aktivnosti, uključujući vežbe helikoptera, uklanjanje eksplozivnih sredstava i izviđačke patrole, navodi se u saopštenju.

Ostale vesti

 • Delegacija Srpske liste u dvodnevnoj poseti Berlinu

  Delegacija Srpske liste u dvodnevnoj poseti Berlinu

  Delegacija Srpske liste koju čine predsednik Goran Rakić, potpredsednik Dalibor Jevtić i član predsedništva Bratislav Nikolić doputovala je u Berlin gde će danas i sutra imati niz sastanaka u Bundestagu, Ministarstvu spoljnih poslova i Кancelariji kancelarke Angele Merkel, navodi se u saopštenju Srpske liste.

 • Tači: Kosovo spremno za sporazum sa Srbijom

  Tači: Kosovo spremno za sporazum sa Srbijom

  Kosovski predsednik Hašim Tači, nakon bilateralnog sastanka sa predsednikom Republike Francuske Emanuelom Makronom, rekao je da je Kosovo voljno i spremno za mirovni sporazum sa Srbijom, navodi se u saopštenju kabineta predsednika Kosova.

 • Đurić: Srbima je brutalno oduzeto pravo glasa

  Đurić: Srbima je brutalno oduzeto pravo glasa

  "Srpski glasovi su najpre bili kužni, a danas je odlučeno da naprosto ne postoje, i tako su proterani Srbi izbrisani kao ljudska bića iz političke stvarnosti”, navodi se u saopštenju direktora Kancelarije za KiM Marka Đurića.

 • Tači sa Makronom o liberalizaciji viza

  Tači sa Makronom o liberalizaciji viza

  Predsednik Kosova Hašim Tači večeras će učestvovati na večeri koju organizuje predsednik Francuske Emanuel Makron, na početku Pariskog mirovnog foruma, saopšteno je iz Tačijevog kabineta.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane