Vesti
Saopštenja

Kancelarijska oprema za četiri opštine

U okviru projekta EU RRK 3 u prostorijama Ministarstva za zajednice i povratak uručena je kancelarijska oprema za opštine Štrpce, Novo Brdo, Prizren i Parteš.

Kancelarijska oprema za četiri opštine
Foto MZZP

U saopštenju dostavljenom medijima piše da su prestavnici Ministarstva za zajednice i povratak, Kancelarije EU na Kosovu i Međunarodna organizacija za migracije, Srećko Bogajčević, Samir Selimi kao i Agron Ajazi izrazili zadovoljstvo zbog uspešno realizovanog  RRK 3 projekta, naglasivši da je oprema skromna pomoć koja će omugućiti bolje uslove rada.

Projekat finansira Kancelarija EU na Kosovu  i Ministarstvo za zajednice i povratak.Ostale vesti

Na Kosovo stiglo još medicinske pomoći od EU
Evropska unija je danas isporučila treću turu hitne pomoći vredne 5 miliona evra za sistem zdravstvene zaštite na Kosovu.
  • 05.06.2020
OG: IBCM obezbedio tri stipendije
Predstavnici Međunarodnog poslovnog koledža iz Mitrovice posetili su danas Opštinu Gračanica, gde su se sastali sa direktoricom obrazovanja Brankicom Ničić i predsednikom Omladinskog saveta Gračanica Dušanom Borisavljević, navodi se u saopštenju.
  • 03.06.2020
Đurić i Harčenko o novim merama Prištine i dijalogu
Direktor Кancelarije za Кosovo i Metohiju Marko Đurić sastao se danas sa ambasadorom Rusije Aleksandrom Bocan-Harčenkom. Đurić je još jednom potvrdio da je Srbija opredeljena za put dijaloga, navodi se u saopštenju.
  • 01.06.2020
Ombudsman: Razvoj dece od suštinske važnosti
Povodom Međunarodnog dana deteta, iz Kancelarije Ombudsmana poručuju da je "zdrav razvoj dece od suštinske važnosti za dobrobit svakog društva".
  • 01.06.2020
Opremanje prostorija predškolskog odeljenja u Vitini
Humanitarna organizacija “Kosovsko Pomoravlje” pokrenula je akciju opremanja prostorija za predškolsko odeljenje škole „Mladen Marković“ u Vitini.
  • 29.05.2020
Romskim porodicama podeljeni paketi pomoći

Porodicama u Romskoj mahali u Gračanici danas su podeljeni paketi sa osnovnim životnim namirnicama i higijenskim sredstvima, saopšteno je iz Opštine Gračanica.

  • 29.05.2020