“Jasno je ko je najveća pretnja stabilnosti regiona”

"Pozivi predsednika parlamenta Kosova Кadrija Veseljija za regionalno ujedinjenje protiv Srbije i njenog predsednika najsnažnija je potvrda koliko se predsednik Aleksandar Vučić nepokolebljivo bori za naše državne i nacionalne interese", navodi se u saopštenju Kancelarije za KiM.

Podeli ovaj članak sa:
 • Marko Đurić (Foto arhiva Kim)

Iz Kancelarije direktora za KiM Marka Đurića stigla je reakcija na izjavu predsednika kosovsog parlamenta Kadrija Veseljija koji poziva na okupljanje protiv Srbije. Iz Kancelarije ističu da je to najsnažnija potvrda koliko se predsednik Aleksandar Vučić bori za državne interese.

“Jasno je ko je danas najveća pretnja stabilnosti regiona, a to su upravo Кadri Veselji i njegovi politički istomišljenici, i apsurdno je da on u front protiv Srbije poziva Severnu Makedoniju i Crnu Goru, dve države koje su najugroženije velikoalbanskom politikom Кadrija Veseljija”, navodi se u saopštenju.

Iz Kancelarije napominju da će predsednik Aleksandar Vučić nastaviti da se dosledno bori za stabilizaciju i modernizaciju naše države i regiona, “tragajući za kompromisom sa kosovsko-metohijskim Albancima”.

Ostale vesti

 • SLS najoštirije osuđuje napad na Petrovića

  SLS najoštirije osuđuje napad na Petrovića

  Fizički napada na predsednika SLS i poslanika u skupštini Kosova Slobodna Petrovića, izvršen je nakon tv emisije u kojoj je kritikovao rad bivšeg ministra poljoprivrede, Nenada Rikala i rad njegovog kabineta. Napad je izvršio član Srpske liste Milan Kostić u Prištini.

 • “Dalje ruke od Univerziteta”

  “Dalje ruke od Univerziteta”

  Reagujući na Nacrt zakona o visokom obrazovanju po kojem se predviđa da Univerzitet u Kosovskoj Mitrovici postane deo kososvskog Sistema, Marko Đurić je poručio -  “dalje ruke od našeg Univerziteta!”.

 • Ubice Olivera Ivanovića su još na slobodi

  Ubice Olivera Ivanovića su još na slobodi

  Pre četrnaest meseci u Kosovskoj Mitrovici ubijen je lider Građanske inicijative SDP Oliver Ivanović,njegove ubice su još na slobodi. Iz Ivanovićeve partije SDP podsećaju na obavezu rasvetljavanja njegovog ubistva.

 • Program obeležavanja godišnjice martovskog pogroma

  Program obeležavanja godišnjice martovskog pogroma

  Povodom petnaest godina od Pogroma 17. marta 2004. u Gračanici će se održati niz programa posvećenih jednom od najvećih stradanja naroda, kulture i nasleđa. Događaj je sećanje na te događaje, ali i kreativni stvaralački odgovor umetnika koji svojim likovnim radovima obnavljaju uništeno kulturno blago.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane