Haradinaj zahvalio Pahoru na podršci

Premijer Kosova Ramuš Haradinaj sastao se sa predsednikom Slovenije Borutom Pahorom i zahvalio mu se na podršci koju je "Slovenija pružila Kosovu nakon proglašenja nezavisnosti".

Podeli ovaj članak sa:
 • Borut Pahor i Ramuš Haradinaj (Foto Kabinet premijera)

Premijer Haradinaj se u ime vlade i građana Kosova zahvalio Pahoru na poseti Kosovu uoči desete godišnjice nezavisnosti.

“Poseta predsednika Pahora je privilegija. Zahvalio sam mu u ime građana na podršci koju je pružio Kosovu nakon proglašenja nezavisnosti", rekao je Haradinaj.

Haradinaj je tokom sastanka kazao da je Slovenija najveći ekonomski partner Kosova.

Borut Pahor je, kako se navodi u saopštenju iz kabineta kosovskog premijera, rekao da će Slovenija podržati Kosovo na putu evropskih integracija i ekonomskog razvoja.

Ostale vesti

 • Đurić: Priština nema nameru da formira ZSO

  Đurić: Priština nema nameru da formira ZSO

  Direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić reagovao je na izjavu šefa kosovske delegacije u tehničkom dijalogu Kosova i Srbije Avnija Arifija koji je izjavio da su “ludi i neprihvatljivi zahtevi upravljačke grupe za izradu Statuta ZSO“.

 • Jevtić: Bole napadi iz SPC

  Jevtić: Bole napadi iz SPC

  Potpredsednik Vlade Kosova i Srpske liste, Dalibor Jevtić, oglasio se otvorenim pismom nakon poslednjeg reagovanja oca Save Janjića, istakavši da problem nije razgraničenje, već to što pojedincima smeta Aleksandar Vučić.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane