Vesti
Saopštenja

Gradonačelnik Gračanice osudio napad u Pasjanu

Predsednik opštine Gračanica Vladeta Kostić najoštrije je osudio napad i ranjavanje Zorana Kostića iz Pasjana i zatražio brzo otkivanje i drugog napadača.
Gradonačelnik Gračanice osudio napad u Pasjanu
Vladeta Kostić (Foto Kim)

Kostić je pozvao nadležne organe da hitno pronađu drugog napadača i da ih adekvatno kazne.

„Zahtevam hitno rasvetljavanje i efikasniju istragu povodom ovog napada koji za posledicu ima uzemiravanje i zastrašivanje srpske zajednice. Očekujem da će policija brzo uhapsiti i drugog napadača“, kazao je Kostić.Ostale vesti

Na Kosovo stiglo još medicinske pomoći od EU
Evropska unija je danas isporučila treću turu hitne pomoći vredne 5 miliona evra za sistem zdravstvene zaštite na Kosovu.
  • 05.06.2020
OG: IBCM obezbedio tri stipendije
Predstavnici Međunarodnog poslovnog koledža iz Mitrovice posetili su danas Opštinu Gračanica, gde su se sastali sa direktoricom obrazovanja Brankicom Ničić i predsednikom Omladinskog saveta Gračanica Dušanom Borisavljević, navodi se u saopštenju.
  • 03.06.2020
Đurić i Harčenko o novim merama Prištine i dijalogu
Direktor Кancelarije za Кosovo i Metohiju Marko Đurić sastao se danas sa ambasadorom Rusije Aleksandrom Bocan-Harčenkom. Đurić je još jednom potvrdio da je Srbija opredeljena za put dijaloga, navodi se u saopštenju.
  • 01.06.2020
Ombudsman: Razvoj dece od suštinske važnosti
Povodom Međunarodnog dana deteta, iz Kancelarije Ombudsmana poručuju da je "zdrav razvoj dece od suštinske važnosti za dobrobit svakog društva".
  • 01.06.2020
Opremanje prostorija predškolskog odeljenja u Vitini
Humanitarna organizacija “Kosovsko Pomoravlje” pokrenula je akciju opremanja prostorija za predškolsko odeljenje škole „Mladen Marković“ u Vitini.
  • 29.05.2020
Romskim porodicama podeljeni paketi pomoći

Porodicama u Romskoj mahali u Gračanici danas su podeljeni paketi sa osnovnim životnim namirnicama i higijenskim sredstvima, saopšteno je iz Opštine Gračanica.

  • 29.05.2020