Vesti
Saopštenja

Gračanica: Vaskršnji turnir u stonom tenisu

Turistička ogranizacija Gračanice (TOG) u saradnji sa opštinskim Odeljenjem za omladinu i sport organizuje prvi Vaskršnji turnir u stonom tenisu. Sav ostvareni prihod biće doniran porodicama nastradalih rudara iz rudnika "Soko" kod Sokobanje.
Gračanica: Vaskršnji turnir u stonom tenisu
Ilustracija (Foto Pixabay)

TOG poziva sve zainteresovane "da u duhu velikog i radosnog hrišćanskog praznika odvoje deo svog slobodnog vremena i pomognu svojim sunarodnicima koji se svakodnevno susreću sa stradanjima - najpre materijalne, ali i egzistencijalne prirode", navedeno je u saopštenju dostavljenom medijima.

Početak turnira je zakazan za sredu, 20. april u 10.00 časova, u prostorijama Sportske hale u Lapljem Selu.

Pravo učešća imaju učenici osnovnih i srednjih škola, starosti od 10 do 18 godina, kao i svi ljubitelji ovog sporta. Takmičari svoje učešće mogu prijaviti do petka, 15. aprila ove godine.

Za dodatne informacije i prijavu učešća zaintresovani se mogu javiti na kontakt telefone: +381 66 517 9 425 i +383 49 773 282.

Na Vaskršnjem turniru u stonom tenisu rezultat neće biti u prvom planu, već humanost. Sve koji ne budu bili 20. aprila u Lapljem Selu iz TOG-a pozivaju da, u skladu sa mogućnostima, pomognu porodicama nastradalih rudara.Ostale vesti

Viland obišao Visoke Dečane
Potpredsednik Evropskog parlamenta u pratnji svojih saradnika obišao je juče manastir Visoki Dečani.
  • 25.09.2022
Nove cene goriva

Kosovsko ministarstvo industrije i trgovine objavilo je najnovije cene naftnih derivata.

  • 24.09.2022
Nova oprema za Dom zdravlja u Gračanici
Nemačka humanitarna agencija „Aktion Deutschland Hilft – ADH“, donirala je Domu zdravlja u Gračanici medicinsku opremu radi efikasnijeg suočavanja sa kovidom-19, saopšteno je iz Opštine Gračanica.
  • 23.09.2022
Kancelarija za KiM: Postavljena kosovska zastava na autobus sa Srbima
Danas su u Peći dva mladića albanske nacionalnosti pratila Slavicu Trbušić i ostale članove Udruženja žitelja Planjana iz Prizrena. Na autobus, kojim su se dovezli u Peć, zakačili su kosovsku zastavu. Slučaj je prijavljen policiji, saopšteno je iz Kancelarije za Kosovo i Metohiju.
  • 22.09.2022
Osmani i Gervala na sastanku sa Stoltenbergom
Predsednica Kosova Vjosa Osmani i zamenica premijera Donika Gervala, ujedno i ministarka spoljnih poslova i dijaspore, tokom posete Njujorku, sastale su se sa generalnim sekretarom NATO-a Jensom Stoltenbergom.
  • 22.09.2022
UNS raspisao konkurs za nagradu
Udruženje novinara Srbije (UNS) raspisuje konkurs za nagradu „Đoko Vještica“ za 2022. godinu. Tekstovi i medijski prilozi koji motivišu pojedince i javnost za ostvarivanje humanih akcija i ciljeva, kritikuju socijalno neodgovorno ponašanje u društvu i podstiču solidarnost i uzajamnost mogu se poslati najkasnije 19. oktobra.
  • 21.09.2022