Vesti
Saopštenja

Gračanica: Saobraćajna nezgoda, jedno lice povređeno

U saobraćajnoj nezgodi, koja se dogodila u Gračanici, jedno lice je zadobilo telesne povrede, saopšteno je iz Kosovske policije.
Gračanica: Saobraćajna nezgoda, jedno lice povređeno
Gračanica (Foto arhiva Kim)

U saopštenju policije se precizira da je muškarac, srpske nacionalnosti zadobio telesne povrede, nakon što se automobil, kojim je pomenuto lice upravljalo, sudario sa drugim vozilom, kojim je upravljao kosovski Albanac.

Povređeni muškarac je nakon ukazane lekarske pomoći, pušten na slobodu.

Nezgoda se dogodila juče, stoji u izveštaju policije.Ostale vesti

Opremanje prostorija predškolskog odeljenja u Vitini
Humanitarna organizacija “Kosovsko Pomoravlje” pokrenula je akciju opremanja prostorija za predškolsko odeljenje škole „Mladen Marković“ u Vitini.
  • 29.05.2020
Romskim porodicama podeljeni paketi pomoći

Porodicama u Romskoj mahali u Gračanici danas su podeljeni paketi sa osnovnim životnim namirnicama i higijenskim sredstvima, saopšteno je iz Opštine Gračanica.

  • 29.05.2020
Kosovu 250.000 evra za nabavku testova
Program za razvoj Ujedinjenih nacija (UNDP) na Kosovu i Austrijska razvojna saradnja potpisali su sporazum kojim se obezbeđuju hitna sredstva za Kosovo u odgovoru na krizu izazvanu Kovidom 19.
  • 28.05.2020
Jevtić sa komandantom Kfora o napadima na povratnike
Bezbednosna situacija na Кosovu i u povratničkim sredinama bila je tema sastanka ministra za povratak Dalibora Jevtića i komandanta Кfora, general-majora Mikelea Risija.
  • 28.05.2020
Novo Brdo: Izgradnja kuća za povratnike
U opštini Novo Brdo danas je počela izgradnja osam porodičnih kuća za povratnike.
  • 28.05.2020
Italija donirala opremu Kosovu za borbu protiv koronavirusa
Ambasador Italije Nikola Orlando danas je zajedno sa italijanskim pukovnikom Davidom Kolusijem uručio je pomoć koju je ova zemlja donirala Kosovu u borbi protiv pandemije koronavirusa. Pomoći su primili ministri za javno zdravlje Arben Vitia i unutrašnjih poslova Dželal Svečla.
  • 28.05.2020