Đurić: Vučić prepreka albanskog cilja

“Uvrede Kadrija Veseljija potvrda je su da je predsednik Vučić jedina prepreka ostvarivanju njihovog cilja - da Srbija ne dobije ništa na Kosovu i Metohiji”, kaže Marko Đurić.

Podeli ovaj članak sa:
 • Marko Đurić i Aleksandar Vučić (Foto Noizz)

Šef Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić je, reagujući na izjavu predsednika kosovskog parlamenta Kadrija Veseljija da je Kosovu jedini neprijatelj Aleksandar Vučić, sapštio da napadi na srpskog predsednika pokazuju da se on “jedini istinski i iskreno zalaže za interese Srba na Kosovu i Metohiji i države Srbije”.

Ovim saopštenjem Đurić je iskoristio priliku i da napadne i predstavnike srpske opozicije Dragana Đilasa, Vuka Jeremića i Sašu Jankovića, iako oni u ovom kontekstu nisu pominjani.

“Ne napadaju oni ni Đilasa, ni Jeremića, ni Jankovića zato što znaju da bi sa njima jedino pitanje u razgovorima bilo - gde sam tu ja i kako mogu da se ugradim?”

Naveo je da je “predsednik Vučić glavna meta i jednih i drugih, ali i jedni i drugi su osuđeni na poraz”.

Ostale vesti

 • "Kršenje prava na slobodno izražavanje"

  Koalicija "Sloboda" saopštila je da je "prećeno Ivici Miliću iz Skulaneva da će ostati bez posla ukoliko do kraja dana ne potpiše izjavu da se povlači sa mesta člana Biračkog odbora u ime koalicije `Sloboda`".

 • Tači otputovao u SAD

  Tači otputovao u SAD

  Kosovski predsednik Hašim Tači, otputovao je u SAD, gde će prisustvovati prijemu koji povodom početka Generalne skupštine UN organizuje američki predsednik Donald Tramp.

 • KDI: Problemi u opštini Gračanica

  KDI: Problemi u opštini Gračanica

  U opštini Gračanica najveći problemi su putna infrastruktura, kanalizaciona mreža, snabdevanje pijaćom vodom, javni prevoz, upravljanje otpadom, ilegalne deponije i zagađenja rečnog toka Gračanke kroz Laplje Selo i Preoce. Svi ovi problemi navedeni su u katalogu koji je izradio Kosovski demokratski institut (KDI).

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane