Đurić: Nastavićemo da se borimo za naš narod

“Srbija je postigla značajne rezultate u borbi za zaštitu srpskih državnih i nacionalnih interesa na KiM i uspela da pokrene najveći investicioni ciklus u južnoj pokrajini u poslednjih nekoliko decenija”, saopštio je Marko Đurić.

Podeli ovaj članak sa:
  • Marko Đurić (Foto arhiva Kim)

U pisanoj izjavi dostavljenoj medijima, direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić tvrdi da će “dve godine rada Vlade Srbije u ovom sazivu, zasigurno biti u istoriji opisivane kao važna prelomna tačka, u kojoj je Srbija, nakon godina političkih i ekonomskih poraza pod DOS-ovskim vlastima, a onda i mukotrpnog oporavljanja i stabilizacije države u narednom periodu, počela da se snažno uspravlja i poprima obrise dobro uređene i moderne zemlje koja ide napred”.

“Uspeh Vlade Srbije nije stvar subjektivnog utiska, već činjenica koju egzaktno potvrđuju ekonomski i socijalni pokazatelji, nivo inostranih investicija, pad nezaposlenosti, modernizacija infrastrukture...”, tvrdi Đurić.

Đurić tvrdi i da je tokom mandata ove vlade pružena “najveća i do sada najsveobuhvatnija podrška srpskom narodu na Кosovu i Metohiji”.

“Srbija je postigla značajne rezultate u borbi za zaštitu srpskih državnih i nacionalnih interesa na Кosovu i Metohiji i uspela da pokrene najveći investicioni ciklus u južnoj pokrajini u poslednjih nekoliko decenija. Nastavićemo da se svi kao jedan i dalje borimo za naš narod i naše interese u svakom delu naše zemlje, posebno uključujući žitelje Autonomne Pokrajine Кosovo i Metohija”.

Ostale vesti

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane