Đurić danas na severu Kosova

Direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić posetiće danas Kosovsku Mitrovicu i Banjsku.

Podeli ovaj članak sa:
 • Marko Đurić (Foto arhiva Kim)

Kako je najavljeno, u 14 sati u Kosovskoj Mitrovici Đurić će obići dve stambene zgrade u naselju Bošnjačka mahala, koje su izgrađenje za potrebe stambenog zbrinjavanja mladih bračnih parova sa decom i socijalno ugroženog stanovništva.

U 15 sati u Banjskoj direktor Kancelarije za KiM obići će novu pivaru, za čiju je izgradnju sredstva u iznosu od 25 miliona dinara takođe obezbedila Kancelarija za Kosovo i Metohiju.

Đurić će u Banjskoj obići i objekte u izgradnji budućeg banjskog kompleksa „Rajska banja“, koju takođe finansira Vlada Republike Srbije preko Kancelarije za Kosovo i Metohiju, navodi se u saopštenju iz Kancelarije za KiM.

Ostale vesti

 • Đurić: Priština nema nameru da formira ZSO

  Đurić: Priština nema nameru da formira ZSO

  Direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić reagovao je na izjavu šefa kosovske delegacije u tehničkom dijalogu Kosova i Srbije Avnija Arifija koji je izjavio da su “ludi i neprihvatljivi zahtevi upravljačke grupe za izradu Statuta ZSO“.

 • Jevtić: Bole napadi iz SPC

  Jevtić: Bole napadi iz SPC

  Potpredsednik Vlade Kosova i Srpske liste, Dalibor Jevtić, oglasio se otvorenim pismom nakon poslednjeg reagovanja oca Save Janjića, istakavši da problem nije razgraničenje, već to što pojedincima smeta Aleksandar Vučić.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane