Đurić čestitao Nataliji Savić osvajanje zlatne medalje

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić čestitao je kikbokserki iz Kosovske Mitrovice Nataliji Savić i njenom klubu „028“ osvajanje zlatne medalje na svetskom šampionatu za juniore koji se održava u Italiji.

Podeli ovaj članak sa:
 • Marko Đurić (Foto arhiva Kim)

„Natalija, ti si naš ponos i inspiracija svim mladim Srbima na Kosovu i Metohiji koji ne dozvoljavaju da ih u njihovim željama i ambicijama ograničavaju uslovi života i surova realnost. Kao svetska šampionka, postala si još jedan od simbola nesalomivosti i pobedničkog duha srpskog naroda. Vlada Republike Srbije i Kancelarija za Kosovo i Metohiju nastaviće da kroz svoje programe podržavaju razvoj sporta i talentovane sportiste u južnoj pokrajini, sigurni da među našim mladim sunarodnicima ima još mnogo budućih svetskih šampiona“, navodi se u čestitki.

Ostale vesti

 • Sporazum: Zastoj Briselskog dijaloga

  Sporazum: Zastoj Briselskog dijaloga

  U novom Sporazumu govorimo o zastoju Briselskog dijaloga i perpsektivama njegovog nastavka. U kom smeru teku odnosi Beograda i Prištine? Posle 20 godina od prestanka oružanih sukoba i šest i po godina pregovaranja u Briselu idemo li  ka normalizaciji ili suprotno od toga?

 • Poslanik SL: Izvinjavam se stranačkim kolegama i sunarodnicima

  Poslanik SL: Izvinjavam se stranačkim kolegama i sunarodnicima

  Nakon što je na jučerašnjoj sednici Odbora za unutrašnje poslove, bezbednost i nadgledanje KBS, kazao da je poseta Hašima Tačija jezeru Gazivode „deo političkog procesa i dijaloga između Beograda i Prištine“, zamenik predsedavajućeg i poslanik Srpske liste Zoran Mojsilović danas se izvinjava „stranačkim kolegama i sunarodnicima“.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane