Delegacija SL na Božićnom prijemu u Istočnom Sarajevu

Delegacija Srpske liste, predvođena predsednikom Srpske liste Goranom Rakićem, prisustvovala je danas Božićnom prijemu u organizaciji srpskog člana predsedništva Bosne i Hercegovine Milorada Dodika u Istočnom Sarajevu, navodi se u saopštenju.

Podeli ovaj članak sa:
  • Delegacija SL na Božićnom prijemu u Istočnom Sarajevu (Foto SL)

Kako se navodi u saopštenju, predsednik Srpske liste Goran Rakić je Dodiku i predsednici Republike Srpske Željki Cvijanović zahvalio na "snažnoj podršci koju Republika Srpska pruža srpskom narodu na Кosovu i Metohiji" i pozvao ih da posete srpski narod.

Dodik i predsednica Cvijanović su zahvalili delegaciji Srpske liste na dolasku uz želju da "srpski narod na Кosovu i Metohiju nastavi da gradi jedinstvo i slogu, jer je to najjači bedem opstanka srpskog naroda", navodi se u saopštenju.

U saopštenju se dodaje da je Dodik istakao da je "apsolutno nedopustivo što deo međunarodne zajednice toleriše Prištini nesprovođenje briselskih sporazuma, kada je u pitanju uspostavljanje Zajednice srpskih opština, kao i uvođenje anticivilizacijskih taksi kojima se ugrožava vitalni interes srpskog naroda".

Ostale vesti

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane