Čestitke povodom Ramazanskog Bajrama

Zvaničnici lokalnih i centralnih institucija Kosova čestitali su muslimanskim vernicima predstojeći Ramazanski Bajram.

Podeli ovaj članak sa:
  • Foto Ilustracija

Rakić čestitao Ramazanski Bajram

Predsednik Srpske liste Goran Rakić uputio je čestitku povodom predstojećeg praznika Ramazanskog Bajrama.

“Povodom velikog verskog praznika Ramazanskog Bajrama, čestitam praznik sa željom da ga provedete u miru, radosti, međusobnom razumevanju i poštovanju”, naveo je Rakić.

Popović: Čuvajmo svoju tradiciju i običaje

Predsednik opštine Gračanica Srđan Popović čestitao je islamskim vernicima Ramazanski Bajram uz želju da praznik provedu u miru, zdravlju i porodičnoj sreći.

„U ime opštine Gračanica i u svoje lično ime čestitam vam praznik sa željom da ga provedete u zdravlju i dobrom raspoloženju u krugu svojih najbližih. Neka ovaj praznik unese slogu među zajednicama jer u ovim vremenima velikih iskušenja više nego potrebno je da radimo na izgradnji mira, razumevanja, solidarnosti i međusobnog pomaganja. Čuvajmo svoju tradiciju i običaje, a poštujmo tuđe i jedino tako ćemo sačuvati duhovni mir, ali i napraviti našu Opštinu sigurnim i boljim mestom za bolji život. Neka vam je još jednom srećan Ramazanski Bajram“, rekao je Popović.

Hodžić: Da bajramski praznici donesu mir

Čestitku je upitila i ministraka administacije i loklane samouprave Adrijana Hodžić, koja je poželela da bajramski praznici donesu mir, toleranciju i sreću među svim ljudima.

“Neka plemenita simbolika odricanja bude podsticaj radosti darivanja, praštanja i prijateljstva. Prepoznajmo put zbližavanja, ljubavi i zajedništva kao jedini cilj ka lepšem i mirnijem životu svih nas na Kosovu. Srećan praznik”, istakla je ministarka Hodžić.

Ostale vesti

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane